Shop your shoes @ Bobo

10 december 2015

Eindelijk ben ik nog eens een keertje in Bobo gaan shoppen. Ik heb een razend drukke zomer achter de rug én dan kan het deugd doen om eventjes te gaan shoppen. Samen met Sarah, één van mijn top vriendinnen, liet ik mezelf gaan.

IMG_7436

Ik ben bewust minder tussen de kledij gaan zien, omdat ik deze keer mijn centjes wou spenderen aan de ideale winterlaars. Maar wanneer ik bij Bobo naar laarzen ga kijken, ben ik onbewust ook beginnen shoppen tussen de sneakers, high heels en zelfs een beetje de sportschoentjes (met zoveel glitter by the way)

Maar wat is nu de echte wintertrend voor dit najaar?!

IMG_7437

Qua fashion was ik eerder dit najaar al duidelijk. De lengte van de rokken varieert van kort, midi tot zelfs lange maxirokken en jurken. Broeken worden wijder en ook de broekrok is af en toe weer te zien. Andere belangrijke trefwoorden voor dit seizoen zijn: oversized, bont, cape, ruit, gebreid en ook de ‘col’ is helemaal terug. Voor de schoenen gaan we dit najaar voor typische stoere shoes in zwart of bruin. De schoenen van je vader of opa, maar dan anno 2015. Toffe schoenen met veters in de meest gekke kleuren. Groot voordeel van dit schoeisel is dat ze geleverd worden met dikke zool die zorgt voor meer comfort maar ook tegen extra bescherming tegen de regen. En in ons land is dat natuurlijk héél erg belangrijk. Bobo speelt goed in op deze trend en kiest voor deze iets stoerdere look.

IMG_7435

Ook de high heels zijn weer in. Bij Bobo Tremelo gaan ze voor de ultieme zwarte pump, een high heel met legerprint en jawel ook deze rode high heels (die matchen met m’n nagels) zijn zo mooi!

IMG_7432

Ik hou van de sneakers van Ovyé. Voor de zomer had ik een zwarte variant, maar dit najaar staat deze metallic versie op mijn wishlist. Ik kan al haast niet wachten tot Kerst, want mijn lijstje is ondertussen mooi aan het uitbreiden.

Maar wat heb ik nu uiteindelijk gekocht?

16089-hover

Ik had nood aan een toffe zwarte laars, die toch boven de knie kwam. De ‘knielaars’ staat in Vogue, Elle en Glamour als het item voor deze winter. Ik ben daar zo blij om omdat ik altijd zo’n koude benen heb dat het voor mij ideaal is als extra bescherming tegen de koude. Ik koos voor een laars met zwarte franjes, maar met dus echt franjes everywhere. Kwastjes, fringes, franjes en sliertjes; zolang het friemelt en wiebelt mag het aan onze schoenen. Deze trend zag je afgelopen seizoen vooral in de vorm van rokjes en kleedjes maar verplaatst zich nu dus ook naar de schoenen. Hoera!

Shoppen kan bij Bobo Tremelo maar ook online via bobotremelo.be

IMG_7434
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Die rode hakken zijn echte pareltjes!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.