Rich&Royal luchthavenvertier.

5 april 2015

Wat doe jij op de luchthaven als je alweer lang moet wachten tot de volgende vlucht. Shoppen? Voor de duizendste keer aan alle geurtjes ruiken om dan op het einde toch weer je oude vertrouwde parfum aan te schaffen? Wij ook….image
image
Een glaasje witte wijn nuttigen met de vrienden? Wij ook.
image
Elkaar wat koeieneren met de selfiestick. Wij doen met veel plzeier mee. Dubbele fun als je merkt dat er heel wat mensen geen benul hebben wat je met die lange visstok allemaal aan het uitspoken bent.
image
image
Van al dat spelen wordt een mens moe en dan is het tijd voor een kleine rust pauze en wat zelfreflectie. Wie zijn we, waarom gaan we naar Milaan en heel belangrijk wat doen we aan in Milaan? :))
image
image
Van al die zware filosofische gedachten krijgt een mens het warm. Gelukkig hebben we onder onze hippe flufie jassen een cool smokingvestje aan. Bubbletrouble moet boarden en ook dat doen we in stijl. Helemaal Rich helemaal Royal. Een tof label ontdekken daar worden we altijd blij van.
image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.