Juweeltjes met een betekenis: Amen

10 april 2016

Geloof, hoop en liefde

image

Het trendy juwelenmerk Amen staat in het teken van geloof, hoop en liefde. Dat merk je ook duidelijk wanneer je de collectie onder ogen krijgt. Van de fashionable zilveren Rosarium collectie tot de stoerdere wikkelarmbanden, het Italiaanse label koestert mooi waarden. Ze hebben zelfs horloges waar Maria met glans de tand des tijds heeft doorstaan. De ring en hanger in parelmoer vormen een mooi sereen geheel. Devotie voor schoonheid in dit geval.

Ave Maria

image

Of ik gelovig ben is een vraag die ik mij regelmatig stel. Een kritische geest zoals de mijne  durft daar al wel eens aan te twijfelen. Mijn twee grootmoeders hadden die twijfel niet en leerden mij als klein meisje de warme waarden van Maria te koesteren. Bij het dragen van deze juweeltjes heb ik het gevoel dat ze op de één of de andere manier bij me zijn en mij beschermen. Ook dat is geloof….overgoten met heel veel liefde.

image image

Maar ook de stoerdere armbanden kunnen mij bekoren en brengen mij zeker in verleiding.( ik wil ze echt in alle kleuren :-)). Maar gulzigheid past niet, dus opteer ik maar voor de stijlvolle bruine lederen versie met een magnetische sluiting. je draagt ze echt als een tweede huid.  Je kan ze ook cadeau geven als een symbool van bescherming.

Ti amo

imageWie het niet zo begrepen heeft op het Ave Maria of het Onze Vader kan ze ook bestellen met Ti Amo in meerdere talen. Iets waar we allemaal naar hunkeren.

image Amen is modieus, trendy en best te betalen. De uitvoeringen zijn verrassend door hun eenvoud. Ze zijn van Italiaanse origine en dat is in dit geval zeker een pluspunt.:-)

Je kan ze bestellen via het net maar je kan ook een bezoekje brengen aan de volgende hippe shops: Must Have Donna Knokke, Juwelen Conny Diest, 1995 by Vero

 

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Sandra van renterghem schreef:

    De brede ring met kruis in zilver wauh ❤️❤️❤️

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.