Henry London verovert de wereld

29 oktober 2016

Tijdens een geweldige twee sterren lunch werd de Londense succes story van Henry Londen aan de Belgische pers en een select groepje bloggers voorgesteld. Het eten en de bediening in Chalet de la forêt was echt overheerlijk. Topchef Pascal Devalkeneer  weet als geen ander de kritische en (dat mag ik gerust beamen) de toch een beetje verwende gasten, te verbazen. Van de cappuccino, de champignons, de bois met een ravioli en de cepes zou ik echt liters naar binnen krijgen. Misschien zelf eens proberen te maken? Ook voor het dessert werd stevig gevochten. Als je de kans krijgt moet je zeker de crème brullé even proeven.

 

Heerlijk genieten samen met Henry London

image

Henry London is een horlogemerk uit Engeland dat op zeer korte tijd de wereld aan het veroveren is. Enkele jaren geleden vonden de oprichters van de Henry London horloges op de Portobello Road rommelmarkt in Londen een mooi horloge uit de jaren zestig met de inscirptie ‘Henry, August 1965’.

Niemand wist wie Henry was of waarom hij het horloge had cadeau gekregen maar zijn mooie vorm en mysterie inspireerden de ontwerpers om klassieke luxe horloges te vertalen naar onze moderne tijd. Het resultaat is echt heel mooi en  daar kunnen fashionistas  alleen maar blij om zijn. 🙂

Een hypermoderne klassieke touch

image
De retrostijl spreekt mij wel aan, de vele kleurtjes ook. Ik kies voor mezelf eentje met een roze wijzerplaat en kleine diamantjes. De groene wijzerplaat vind ik ook helemaal top, met het goud van het bandje oogt het heel sjiek.  Mijn man kan hem ook eens dragen als hij super hip voor de dag wil komen.  Unisex vind ik persoonlijk een geweldige uitvinding.:-)

Veel kleur bij Henry London

image image

Net zoals het allereerste horloge kan je ook dat van jou laten graveren.

“Watch over me”  rond mijn pols zal goede energie mijn richting uitsturen, daar ben ik heel zeker van. Met een gerust hart kan ik de nacht induiken, mijn nieuwe horloge doe ik voorlopig nog niet uit. 🙂

Ps:Je krijgt de horloge  mee in een hele mooie box met een verzorgingskit om je nieuwe aanwinst helemaal te soigneren.

Watch over me

Henry London watch
image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.