Kleine meisjes worden groot

20 maart 2016

Mijn leenkindje( jade 11 jaar) had vorig jaar al een paar leuke schoentjes bij Bobo op de kop kunnen tikken. De kleding was voor mijn kleine meid nog veel te groot. Maar het kan snel gaan, heel snel. Ik had beloofd dat ze voor haar goed rapport van tati een paar hippe sneakers mocht uitzoeken dus trokken we met twee,  gooedgezind naar Tremelo. De sneakers waren snel gevonden, wit met een heel klein beetje blingbling. Een passe-partout voor de lente.

image

Nu we er toch waren wilde ze heel graag ook eens in de collectie neuzen en wie ben ik dan om daar nee tegen te zeggen. Wie goed zoekt vind af en toe ook een xs tussen de jurkjes en wie regelmatig bij Bobo komt weet dat dat geen Duitse maten zijn. Super klein, super fijn en helemaal op Jade haar lijf geschreven.

uiteindelijk vonden we drie super mooie outfits en kon mijn kleine poppemie niet kiezen. Ja wat doe je dan als vrolijke super tante ? …. Jawel … Kopen tati!

 

‘S’avonds hebben we nog een paar uur fotomodel en topfotograaf gespeeld. Met een beetje glos op de lippen en  blush op de wangen. Een heeeel klein beetje maar. #noteformamaenpapa 🙂

Dit was het resultaat: jeans rocks!

 

image image

 

Mijn meisje heeft stijl. Een vrolijk bloemenenjurkje en heerlijke macarons van Laduree

 

image

 

Sorry tati ik weet dat jij die ook graag lust ☺️

 

image

 

2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. Jan schreef:

    En dat de papa trots is …☺️…thanks tati

  2. Jan schreef:

    En dat de papa super trots is ! ?
    Thanks Tati

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.