STUDIO PRO in Antwerpen

5 april 2016

L’ Oréal open zijn eerste Blow Dry Bar in hartje Antwerpen en daar moeten wij natuurlijk bij zijn. Zeker omdat het merk de immer flamboyante Jani Kazaltzis als gastheer heeft uitgekozen. En zeg nu zelf, met Jani in de buurt is de juiste stijl en ambiance nooit ver weg.

Fun en style met Jani

image

 

Als je de voorbije maanden nog een bezoek bracht aan trendy steden zoals New York of Berlijn dan ben je zeker  een Blow dry bar tegen het mooie lijf gelopen. In de hippe wijken van wereldsteden rijzen ze als paddestoelen uit de grond. Antwerpen kan in dat lijstje natuurlijk niet ontbreken.

Studio Pro

image

 

Om de lancering van haar stylingmerk Studio Pro te vieren besloot L’Oréal Paris dit concept aan te bieden in een populaire Antwerpse winkelstraat.

image

 

Je kan er net voor je op stap gaat met vriendinnen op zoek naar de perfecte uitgangslook. Er zijn 24 voorgestelde looks die een professionel hairdresser voor jou gratis in je haar tovert. De keuze is echt heel uitlopend, van rock naar wavy of warrior, noem maar op.

image

Maar als je zelf een leuk idee in je mooie hoofdje hebt kan dat natuurlijk ook. Ze gebruiken de allernieuwste mousses en sprays uit het Studio Pro gamma en natuurlijk krijg je extra advies om thuis diezelfde look nog een te creëeren.

Totally in love with my rock pony tale

image

 

Omdat het natuurlijk de bedoeling is om al een beetje in de juiste stemming te komen, kan je ondertussen genieten van een heerlijke coctail. #schol!

Je kan een bezoekje brengen aan de Studio Pro bar in de Wiegstraat 24 in  Antwerpen. De bar is open op 8 en 9 en op 15 en 16 april. Op vrijdag van 16 u tot 21u en zaterdag van 15u tot 21u.

Registreren kan via www.studiopro.be

#onedayonestyle

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Sarah - Tasting Lifestyle schreef:

    Mooi! Ik ga misschien wel eens langs binnenkort 😉

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.