Zeg “yes” tegen “nee”

24 november 2015
image

Ik hou van Kerstmis. Een uitnodiging om een maand vroeger al helemaal in de kerstsfeer te duiken laat ik dus zeker niet aan mij voorbijgaan. Nee make-up is een Italiaans label dat altijd “on the edge” is. De warme gezellig -en eigengereidheid van het woonatelier was dan ook de perfecte locatie voor een hun winter party. De independent spirit van elke avontuurlijke vrouw werd tijdens de workshop duidelijk in de verf gezet.

De producten van nee zijn de pijlers van vrouwelijke schoonheid en versterken haar stijl en persoonlijkheid aldus een zeer gepassioneerde Katty Dierckens.

image

Zelfs bij de belangrijkste trend van dit seizoen ” Total Nude” moet je voluit gaan, voorzichtig zijn staat niet in de avontuurlijke vrouw haar woordenboek.

image

De cream Blush zorgt voor een natuurlijke kleur en een gezonde gloed. De fluweelachtige structuur zorgt ervoor dat de blush mooi blijft zitten. Zelfs na een paar hartelijke knuffels.
De Clearshine Gloss is door zijn kleine formaat handig weg te stoppen als je het feestgedruis wil induiken zonder handtas.
De wenkbrauwen mag je bij deze nude look zeker niet vergeten. De Colored Brow Mascara is multifunctioneel. Hij kamt, kleurt en fixeert de wenkbrauwen terwijl hij ze ook vorm geeft.

image

Tijdens de feesten staat de kleur van de liefde helemaal centraal. Rode lippen waar je toch naar hartenlust mee kan zoenen, zo zien wij het graag. Gelukkig heeft nee de Lipstick in haar gamma. Samen met een beetje glitter in een doosje en een trendy armbandje de ideale gift voor je hartsvriendin. Bubbletrouble wenst jullie nu alvast heel veel liefde, schoonheid en gezelligheid tijdens de feesten. Het leven voelt soms als een film met jezelf in de hoofdrol. Zorg in ieder geval dat de sfeer en de styling juist zitten. 🙂

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.