Net een schilderijtje in pastel

8 april 2015
IMG_4247

Pastel. Dan is het in, dan weer helemaal uit. Maar ik ben altijd in mijn nopjes als ik een winkel binnen kom en zie dat er héél wat pastelschilderijtjes op mij liggen te wachten. Ik koop zo graag pasteltinten, al ben ik voor de volle 100% een herfsttype. Toch veeg ik daar lekker mijn voeten aan, want pastel is nu eenmaal heel erg mooi en hip. Maar hoe kan je ’t nu best combineren?

IMG_4248

Zacht en stoer, kan dat samen? Dat kan zeker! Met pastelkleuren kan je nog steeds een stoer resultaat bereiken als je dat zou willen. Met een pastelkleur om het hier en daar wat af te zwakken. De combinatie hard en zacht is een schoolvoorbeeld van het mixen en matchen. Pastelkleuren in combinatie met fluor kan natuurlijk ook! Maar eh, om eerlijk te zijn: pastelkleuren met grijs is altijd een hit voor mij. Een leuke grijze jeans gecombineerd met een pastelkleurig topje doen m’n hartje so-wie-so sneller slaan. Zelf heb ik nog niet vaak gedacht om pastelkleurige accessoires te kopen, maar onlangs vond ik samen met Inge bij Deleye in Roeselare héél erg leuke armbandjes. Ook bij het dragen van pastel rond je armen, of aan je oren geldt de regel: trop is teveel. Wissel af met effen stukken: een nette jeans, een wit topje en een eyecatcher qua ketting of oorbellen in pastel. Wij kozen voor de armbandjes die wij ook liefst bij een nude outfit zouden dragen. De keuze ging deze armbanden van Tito Juwelen die je bij Deleye kan vinden. Je kan natuurlijk ook wat een mintgroen armbandje kopen en combineren met een mintgroene blouse. Maar daar stop je dan best, want zo ga je natuurlijk het pastel niet meer highlighten.

IMG_4246

Toch lieten we ons weer verleiden door handtassen. Dit keer van Patricia Pepe. Een zalmroze voor Inge en een lichtblauwe voor mij. Hiervoor hanteren we dezelfde regel zodat we onszelf natuurlijk niet laten zien als een kleurboek. Wat denken jullie van onze keuze’s?

 

IMG_4245

 

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Wow, die kleine kralen armbandjes zijn erg leuk!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.