Room for style in Mechelen

26 oktober 2016

Room for Style in Mechelen

imageLeuke unieke merken vinden is voor elke boutique eigenaar een grote uitdaging. Annick is er erg bedreven in en dat merk je meteen wanneer je haar multibrand shop aan de ijzerenleen binnenstapt.  Room for style is een hippe kledingzaak in het hartje van Mechelen. Een gezellig stadje  dat je ook zeker eens een bezoekje moet brengen.

Jumpsuit Denny Rose

Processed with VSCO with a2 preset

 

Annick gaat steeds op zoek naar nationale en internationale designers die garant staan voor vrouwelijke, stijlvolle en elegante outfits. Het verbaast me dan ook niet dat Italië goed vertegenwoordigd is. Italiaanse merken bieden altijd net dat tikkeltje meer en spreken steeds tot de verbeelding. Maar eerlijk is eerlijk, Given vind ik ook een topper en van Nederlandse nuchterheid is hier geen sprake.

Given: fashion uit de lage landen

Processed with VSCO with hb1 preset image

Annick kiest altijd zorgvuldig haar collecties. Je merkt meteen dat de pasvorm heel belangrijk voor haar is want alles zit als gegoten. De materialen ogen luxueus en pittige details maken je look helemaal compleet. Elke trendy vrouw met een beetje lef vindt hier zeker haar gading. De zakenvrouw krijgt meteen een portie sex-appeal en de stoere griet een vleugje glamour. Annick stelt voor jou graag een ensemble samen met een leuke twist.

Mode is toch altijd een beetje verrassen, niet?

 

Casual but funny

image

 

Denny Rose, Given en  Relish zijn duidelijk mijn favoriete merkjes, maar ik kan jullie verzekeren dat er nog meer fraais in de rekken hangt.

 

LBD met een twist

image

 

Een Italiaanse ster met Denny Rose

 

imageAnnick volgt altijd de laatste nieuwe trends op de voet. Je kan haar ook volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Vind je iets heel leuk kan je het ook bestellen via haar webshop Room for style. Zelf spring ik liever binnen voor een gezellige babbel en een uurtje zalig passen.

 

 

Room For Style By Annick Room Fashion, Jewelry & Musthaves

Guldenstraat 3, 2800 Mechelen

Vlakbij parkeren in Parking Lamot, Guldenstraat 18

ps: blijf op de gelijkvloers als je wagen groter is dan een twee zitje. 🙂

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.