It’s Maasmechelen Village O’ Clock!

13 september 2015

IMG_6205September…. Misschien net nog iets te vroeg om te denken aan kerstcadeaus. Maar toch ben ik al eens gaan neuzen wat ik op mijn lijstje wil zetten voor dit eindejaar.  Musthave: een nieuwe horloge! Stiekem ga ik ‘m al vragen voor Sinterklaas, maar ik vrees dat dit ten huize Keuppens zonder succes zal zijn – balen! Maasmechelen Village is voor mij wel the place to be. Je hebt drie toffe shops die zich specialiseren in horloges: Watch Station, Ice Watch en Links. Daarnaast ga ik ook altijd eens neuzen bij Michael Kors en Hugo Boss. Bij deze laatste kocht ik m’n vorige horloge. Een smalle, zwarte horloges met een beetje bling bling. Ik heb die al zoveel gedragen, omdat met mijn smalle polsen zo’n dunne horloge ideaal is. Maar goed, back to my list! Ik heb mijn drie favorietjes gevonden en jullie moéten me helpen kiezen. Ik stopte eerst bij de winkel van Ice Watch. Roze met genoeg bling bling was één van de nieuwere modellen van het merk. Je kon ook een witte, zwarte of grijze achtergrond kiezen maar sinds ik Inge ken, neig ik zelf een beetje meer naar de roze kleur – oeps! Prijskaartje? Amper 89 euries!

IMG_6204

Daarnaast was er ook nog deze hippe pop art van Ice Watch in het rood die ik supercool vond. Ik heb al een rode Ice Watch en ik vind het zoooo geweldig ‘m te dragen! Trouwens, voor 55 euro heb je deze horloge ook al. Je kan deze ook in geel en zwart vinden. Viva Belgica!

IMG_6201

Bij Links vond ik meer een chiquer model, dat je eigenlijk bij alles kan combineren. Links is minder jeugdig, maar geef toe: degene die deze horloge wil weigeren is een beetje gek. Prijskaartjes liggen hier wel hoger dan bij Ice Watch, maar de outletprijs is énorm verschillend van gewone verkoopprijs. 440 euro is de verkoopprijs in de winkel en bij Maasmechelen Village kan je deze op de kop tikken voor 185 euro.

Last but not least mijn favoriet uit Watch Station. Deze kleine, schattige horloge in blauwe tint van Marc Jacobs was écht meant to be. Ik heb zoveel spijt dat ik ‘m niet meteen gekocht heb, want ik ga dringend terug gaan en deze kopen. Je schrikt jezelf écht wel als je dit prijskaartje te weten komt… 33 EURO!

 

IMG_6202

Ik denk dat het tijd is om te gaan shoppen nu… dat kun je ook van je horloge aflezen 😉

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.