Ellen Petri schittert in BoBo

20 augustus 2016

Ondanks dat we in een klein landje leven hebben we toch al een paar zeer mooie meisjes de kroon op het hoofd gezet. Ilse De Meulemeester, Annelien coorevits, Brigitta Callens… noem maar op. Maar de mooiste der Missen vind ik nog steeds Ellen Petri. Net zoals rode wijn werken de jaren in haar voordeel en dat is altijd fijn om te zien. Ze siert ook al jaren het podium van BOBO in Tremelo. (Je kan ons trouwens een bezoekje brengen zondag 4 september.)

Nu stelt ze de najaarscollectie in stijl aan je voor.

Sweathermania

image

Sweaters zijn nog steeds hotter dan hot, combineer ze met een plooienrok voor een super trendy uitstraling. Ben je een echte durver ga dan ook voor wat pluche op je sneaker, maar een neutraler exemplaar zal ook niet misstaan.

The hunt for style

image

Klassiek mooi, het staat Ellen op het mooie lijf gegoten. De Romy Sneider van de lage landen is klaar om op jacht te gaan naar een nieuwe uitdaging. Wie of wat ze aan de haal slaat vertel ik jullie misschien later. Je merkt meteen dat een plooien rokje een echte must-have is dit seizoen.

Een bloem van een jurk

image
Met de juiste print ben je ook nooit fout. 🙂 De nude schoentjes verlengen je benen en geven het geheel een zeer sjieke uitstraling. Gecombineerd met een leuke jeans geeft dit een heel andere uitstraling, zo heb je twee vliegen in één klap.

Are you talking to me babe?

image
Stoer, elegant en sportief zo zie ik het  ook altijd graag. Die schoentjes moet ik dus echt in mijn bezit krijgen. 🙂 Zo kan ik makkelijk de hele dag rondhotsen en ’s avonds trek ik gewoon deze killershoes aan.

Surf zelf eens naar BOBO en ontdek nog veel meer mooie ensembles.

Killer Shoes

image
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Het zwarte bomber vestje is super leuk!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.