Wedstrijd: Fris de zomer in

15 februari 2015

Deleye geeft graag een cadeautje aan jullie en omdat de lente er stilaan zit aan te komen, is het dé moment om te gaan voor leuke sjaals. Zeker wanneer die sjaals hip en kleurrijk zijn. Franjes zijn komend seizoen niet weg te denken, waardoor we kozen voor een sjaal met héél erg veel franjes. De sjaals kosten 50 euro per stuk en zijn te verkrijgen bij Deleye.

De ‘theedoek’-sjaal met franjes is dus weer helemaal terug. Je draagt ‘m (zoals vanouds) een paar keer nonchalant om je nek gedraaid, het liefst met een punt die naar je decolleté wijst en met twee wapperende uiteinden die van achteren over je schouders naar voren vallen. Amerikaanse sterren als Cameron Diaz en Jennifer Anniston zijn alvast fan en ook Inge en ik zijn helemaal pro. Wat denk jij van deze sjaals?

Processed with Rookie

 

Jij kan er dus ééntje winnen als je ons een mailtje stuurt op info@bubbletrouble.be met het juiste antwoord op volgende vraag: ‘Wie heeft deze unieke Mazda ontworpen?’
Musketon Auto Bumper

Het antwoord kan je terugvinden op onze blog, bij een artikel van Mazda natuurlijk. Zorg dat je zeker onze Facebook liked en onze post van de sjaals shared wanneer je kans wil maken.

Héél veel succes en misschien tot 21 februari, want dan lopen wij de defilé bij Deleye in Roeselare. Contactgegevens van Deleye: Brugsesteenweg 530, 8800 Roeselare
051 22 18 36. See you guys!

 

2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. Kim Wolterbeek schreef:

    Deze was niet zo heel moeilijk maar wel leuk om mee te doen hihi nu hopen dat ik een kansje maak

  2. Anouk schreef:

    Wauwie! Wat een prachtige #Deleye sjaals! De blauwe is mijn favoriet <3

    Ik heb een mailtje gestuurd. Xx

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.