Lingerie walhalla in Schilde: Finess

22 oktober 2016

Soms ontdek je een pareltje niet al te ver van huis. Schilde is eigenlijk net achter” mijnen hoek”, maar eigenlijk was ik er nog nooit echt gaan shoppen. Wel, daar zal vanaf nu zeker verandering in komen. Op de Turnhoutsebaan 133  vind je immers het walhalla van de luxe lingerie. De zaak bestaat blijkbaar al heel lang en heeft de beste merken in huis. Een tijdje geleden werd het roer overgedragen aan twee bevallige dames die kunde en charme als geen ander combineren. Altijd fijn wanneer ze na één blik weten welke cupmaat je hebt en welk merk het best bij je past. (Note to all man who read this too, dat geldt niet voor jullie :-))

Isabelle en Dominique finess ten top

image

Een glaasje bubbels tijdens de opendeurdag laat ik natuurlijk niet aan me voorbij gaan.

Kiezen wordt niet makkelijk met zoveel mooie merken onder één dak. PrimaDonna, Marie Jo, Andres Sarda, ocean Couture… noem maar op. Eentje trok extra mijn aandacht, Else lingerie,  voor mij een nobele onbekende maar daar zullen we snel verandering in brengen. Het is een label uit Istanbul voor de moderne vrouw gelauwerd met een vleugje zelfvertrouwen. Zonder moeite chic én sexy uit de hoek komen, dat kunnen we toch allemaal, niet? 🙂

De mannequin showde het in beige bruin en in het zwart. Beiden super mooi, maar er moet een keuze gemaakt worden. 🙂

Welke kleur vind jij het mooist?

image
image

Else lingerie scoort bij Finess

image

Het is dan toch geen zwart geworden. Bij mezelf vind ik een zachtere kleur net iets beter passen. Zeker als het setje toch een tikkeltje uitdagend is.
Maar wie dacht dat het alleen op een perfect twintig jarig modellen figuurtje past heeft het grondig mis. Oordeel zelf, of nog beter, pas het zelf maar eens!
Mijn man was alvast volledig akkoord. 🙂

Chic and sexy forever:)

image

Stay tuned voor meer lingerie info op Bubbletroule en neem gerust al eens een kijkje op de webshop.

finess lingerie

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.