Skully Gin: always the right colour

5 maart 2016

 

imageWie denkt dat het Gin Tonic offensief stilletjes voorbij trekt heeft het grondig mis. Nieuwe smaken en combinaties rijzen als paddestoelen uit de grond. Daarom is het heel belangrijk om op te vallen in de menigte zowel qua concept, uitstraling en kwaliteit.  Skully Gin is een Nederlands label dat mij al op de persdagen positief in het oog sprong.  De flessen zien er gewoon cool en fashionable uit. Ondertussen heb ik ze ook geproefd en ik kan jullie verzekeren: het smaakt naar meer!

Welke fles past bij jou?

 

image Citrus

Skully Oriental Citrus Gin is een heerlijke frisse en kruidige gin. De geur is vol citrus met een zacht gekruide Oriëntaalse invloed. Hij ruikt echt zalig en smaakt ook fris.

De gin is perfect te combineren met een basic tonic zoals Schweppes, Fever Tree of Fentimans.

image

Ben je een frisse verschijning, het zonnetje in huis en hou je wel van een streepje geel  in je kleerkast dan is dit jouw gin.

 

image

Tangerine Twist

 

Skully Premium Tangerine Twist Gin is een erg mooie en opvallende gin . De geur van mandarijn in balans met heerlijke volle fruittonen geeft direct een zacht, en toch degelijk, gevoel. De gin heeft uiteraard naast de mandarijn smaak ook een frisse toon van citrus en bezit erg veel fruit. Deze gin is erg goed te combineren met zowel Fever tree original en de Fever Tree Mediteraan. Ik probeerde die laatste en ik moet eerlijk toegeven, dit wordt mijn favorietje op zomerse dagen.

 

image

 

Vrolijk dans je door het leven want de zesty kant van jou krijgen alleen heel goede vrienden te zien. Wel dan is de tangerine twist een topper voor jou.

 

image

Dry Gin

Skully Premium Dry Gin is een eigentijdse unieke Nederlandse Gin die door de robuste en eigentijdse smaken bij vele tonic’s in balans is. De ingredienten zijn als vele gins van mooie kwalieit en worden door een volle koriander smaak toch weer anders ervaren als anders. De Skully dry gin is zowel met Fentimans, Fever Tree, 1724 en Syndrome perfect te combineren.

 

image

 

Hou je het graag black basic en cool. De dry gin is dan op je mooie lijf geschreven.

 

image

Je ziet het, een gin voor elk type, maar omdat wij vrouwen niet onder één noemer te vangen zijn haal je best meer dan één smaak in huis.

 

Vandaag ben ik vrolijk maar morgen misschien cool. 🙂

 

image

Fashion @ Bobotremelo

wil je graag zelf een fles proeven kan je mee doen met de wedstrijd op FB of eentje beststellen op

http://Www.uvinum.nl

http://Www.skullygin.com

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. natalie schreef:

    De oriental citrus is echt iets voor mij! Verslaafd aan alles met een citrus geur of smaak :p

    Liefs,
    Natalie

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.