Bobo brengt fashion heel dichtbij

17 september 2016
image

Het is een mooie traditie geworden, de grootse modedeshowvan Bobo in Tremelo. Van heinde en ver komen fashionliefhebbers bekend en minder bekend Vlaanderen in de nieuwste trends bewonderen. Achter de schermen is het steeds een drukke maar super gezellige boel. Leuke roddels, veel champagne en sinds de social media gekte een ton aan foto’s. Het is ook altijd fijn om elkaar terug te zien en dat merk je duidelijk op podium. De sfeer zit er altijd goed in. Gelukkig kunnen we ons voor de officiĆ«le foto altijd even inhouden. šŸ™‚

Army girls or soldiars of love

image

Stoere tijgers met zachte bondjes. De Army look is ondertussen een klassieker geworden. Vechten voor een mooier bestaan in elke betekenis heet dat dan.

Aan de kant..

image
Aan de kant allemaal want deze lieflijke meisjes laten allerminst met zich sollen.
De pastelkleuren verzachten de winter een beetje en kant kan dus ook super trendy zijn. Het jurkje van Jess moet ik in mijn kast hebben en die grijze knielaarzen ook. Welke outfit vind jij de leukste?

Five times a lady

image
Ik weet niet waarom, maar witte (offwhite) jasjes in de winter vind ik altijd een goed idee. Zeker als ze in een warm en gezellig stofje zijn. Het heeft een hoge aaibaarheidsfactor en doet dromen van besneeuwde bergtoppen.
De schoentjes zijn echt de max, super sexy en je kan er ook nog goed met stappen.

Black Beauty’s

image

Een beetje Rock and Roll mag wel in de kleerkast. Gecombineerd met zilver is het stoer, uitdagend maar ook stijlvol. De perfecto blijft ook deze winter een must, de rok met plooien ook.

Hip en stylvol

image

Het zwarte kleedje dat Claudia om haar mooie lijf heeft wil ik ook heel graag. De perfecte look voor op de rode loper in Rome. Wel oppassen natuurlijk dat Zoƫ hem ook niet in haar valies heeft. :))

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.