Small Acts Change The World

29 november 2015
image

Een paar jaar geleden sloegen Nadja Meylemans en haar man Kristof Clerckx ook professioneel de handen in elkaar met het bedrijf ” La facon de….”. Genieten van kleine dingen, en alles delen met familie en vrienden zijn essentiele waarden voor hen. Doen wat je blij maakt is dan ook geen holle slogan voor het gezin Clerckx. Het was dan ook geen toeval dat het “Feel good label” Natural Life heel graag met hun wilde samenwerken voor de verdeling in Europa.

image

In het hartje van Antwerpen, in de prachtige Stadsfeestzaal is er sinds kort ook een heuse pop-up store. De ideale plaats om een bende toffe mensen uit te nodigen voor een glaasje bubbels en een fijne babbel. Sommigen, zoals Martine Prenen droegen het happy label al langer in hun hart. Anderen waren meteen in de ban van de positieve vibes. Nele Somers haar lach werkte zelfs aanstekelijk voor de aanwezige journalisten en fotografen.

image image

Hun missie klinkt zo mooi dat ik hem niet ga vertalen.
” Our mission is to discover and create irresistable treasures with a free-spirit style for girls and women of all ages that inspire them to express their free spirit and give, love and laugh.”
Wie onze blog al een tijdje volgt weet dat Yentl en ik dit volmondig beamen.

image

Natural life wil heel graag de wereld omtoveren tot een fijnere plaats om te leven. Daarom wordt een percentage van de opbrengst aan het goede doel geschonken. Ook de productie van hun leuke hebbedingetjes staat in het teken van Fairtrade. De familiewaarden dragen ze hoog in hun vaandel en door leuke spreuken proberen zij mensen terug meer te laten communiceren. Hoe meer we ons verbonden voelen, hoe meer we respect voor elkaar en deze aardbol tonen. Blijkbaar zijn zij niet de enigen die deze waarden koesteren, want dit vond ik ondermeer op instagram.

image
image

Heel veel liefde overgoten met een sausje humor. Zo zien wij het graag!

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.