Hotspot in Brasshaat: Courage

15 april 2016

Ben jij een echte trendsetter met de juiste feeling voor nieuwe leuke labels. Wel, dan raad ik je zeker aan om eens naar Brasshaat te bollen. Ik weet het,  je denk nu meteen waarom niet Antwerpen Inge? Wel ik ontdekte in de welgekende poepshicque randgemeente van mijn dierbaar Antwerpen een klein winkeltje met  een groot assortment aan geweldig hippe merken.

Xavier is een super sympathieke gastheer (zolang je hem maar niet te vroeg lastig valt, zie  sweater:)) die weet wat hip en trendy is. Hij heeft ook oog voor kleine Belgische Labels met een internationale uitstraling en dat kunnen we alleen toejuichen.

Geen vroege vogel die Xavier ? #addmyberry

image

Addmyberry is ook internationaal aan het scoren. De toffe sweaters en tees met QR code hebben dan ook steeds een geweldige quote om het lijf.

C’est simple, je suis compliquée #addmyberry

image

imageHet Italiaanse fashionlabel Mangano is gekend voor de stoere jasjes en aansluitende jurkjes. Het merk werd in 1986 opgericht door de broers Mangano. De collecties zijn geïnspireerd door de trends van het moment met een blik op de toekomst. Dit witte coole exemplaar maakt het geheel wat wereldser. Helemaal dicht geritst op een super skinny met high heels kan je zo de avond in duiken.

image
Over zwoele avonden gesproken, als het echt laat wordt kan je best maar iets warmers bij de hand hebben. De “Bernadettes” zijn nog altijd super mooi en populair. Al vind ik zelf deze pull net iets meer “”edgy” en heerlijk om in weg te duiken.

image

Het Italiaanse Relish staat voor stylish, fun & fashion. Dit label heeft altijd de laatste trends in de collectie. Relish kleding is altijd hip, ze volgen niet zomaar de trends, maar geven elke trend een eigen twist.  Bij Courage hebben ze  een aantal toffe sweaters, jurkjes en T-shirts van het label. Dit singletje in Basebalstijl  is super en absoluut niet duur. #tip

 

Be Awsome @Courage #relish

image

 

 

 

image

 

De heerlijke laarsjes zijn van 7 Gallos, een super tof label dat je nog bijna nergens te pakken krijgt. Daarom dat ik er graag een volledige post aan wijdt. Wordt vervolgd dus….

Stoer en sexy in #7Gallos

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.