Smits Studio in Tessenderlo

26 maart 2016

Smits Studio  in Tessenderlo is een geweldige winkel waar fashionistas soms van ver komen om het exclusieve en eigenzinnige merkaanbod te bewonderen. Bezielster Marleen kiest dan ook alleen stukken met een eigen karakter. Onze Belgische labels passen perfect in dat plaatje en er is dan ook een ruim aanbod #ditisBelgisch.

Een show om “U” tegen te zeggen

image

De fashionshow van Smits Studio was dan ook een geweldige beleving. Iedereen werd hartelijk ontvangen met een bubbeltje. Als je zin had kon je de laatste nieuwe zonnebrillen even passen of kreeg je wat fijne make-up tips. De show was kort, krachtig en eigenzinnig, net zoals ik het graag heb. Mijn lievelingsstukjes ben ik de dag nadien gaan passen.

Wat is jullie favoriet?

Caramel Dress by the brand Aeron

image

MM6

image

Oneteaspoon and AddMyBerry

image

 

Een jas of een jurk?

imageBij een perfecte outfit horen uiteraard de juiste accesoires. De glitterschoentjes van mm6 staan bij mij met stip op nr1 maar een sneaker met wat bling bling is de perfecte basic. (voor mij toch :))

image Bij Smits Studio voel je meteen dat de beleving zeer belangrijk is. Buiten een zen decor en een uitermate vriendelijk ontvangst valt mij meteen ook de zachte aangename geur op die door de winkel danst. In de beautybar laat ik mezelf nog even opmaken en geniet van mijn koffie en mijn nieuwe spulletjes, een mens zou van minder vrolijk worden.

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.