De tas van je dromen hoeft niet duur te zijn

3 oktober 2016

Ik ben al een paar jaar helemaal gek van de leuke tassen van Paul’s Boutique Londen. Ze zijn niet alleen super hip of stijlvol maar ook helemaal niet duur. Al lijkt dat laatste wel zo. 🙂 Het is niet de eerste keer dat een dame gekleed in de duurste labels me vraagt waar ik dat mooie tasje heb gekocht. #pluimvoormezelf
Deze zomer ging ik voor een kleurig en uitbundig rugzakje. Grappig dat die weer helemaal in zijn. Als jong meisje had ik ook altijd een paar rugzakjes in de kast, handig en mooi.

De tropen op mijn rug..

image

De herfstcollectie is ook weer helemaal top en een rugzakje nog steeds van de partij. Al denk ik dat ik tijdens de gure winterdagen voor een iets soberder exemplaar ga.

Celine Backpack, always fitting

image

Dierenprints verdwijnen eigenlijk nooit uit het modebeeld en geven een zwarte outfit altijd net dat tikkeltje meer. Voor mij is het een must in mijn dressing, alleen weet ik nog niet goed welke het wordt. Heb jij een suggestie?

image

Voor wie het echt een beetje klassieker wil is deze Julia Cross body bag perfect. Hij valt stijlvol om je schouder en is verkrijgbaar in heel wat verschillende kleuren. Bovendien is hij toch nog groot genoeg om al je spulletjes in op te bergen.

Tijdloze elegantie

image
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    wow de nieuwe collectie van Paul’s Boutique is helemaal mijn ding en ik zou niet zomaar Ă©Ă©n exemplaar kunnen kiezen!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.