Ben Sherman maakt de man

2 maart 2015

Het Britse merk Ben Sherman staat sinds 1963 bekend als hemdenmaker met een eerste winkel “Millions of Shirts” in Brighton. Vandaag staat het hemd nog steeds centraal en kan je in de concept winkels terecht in de Ben Sherman Shirt Bar. In deze Shirt Bars helpen hemdenexperten de consumenten aan het perfecte hemd. Ook bij Deleye in Roeselare hebben we een leuke afdeling gevonden waar je naar hartelust de stuks van Ben Sherman kan kopen. We hadden onze mannen bij en natuurlijk moesten zij ons favoriete stuk passen. Omdat de hemden van Ben Sherman toch zo bekend zijn, besloten we Patrick in een licht, leuk hemdje met kevertjes te stoppen. Het hemdje paste meteen goed aan, toonde klassevol maar toch met een jong kantje.
image
image

Pieter kreeg een t-shirt met hetzelfde kever-motiefje. Makkelijk te combineren met een blazer of een pullover in één van de kleuren die je terug kan vinden in de keverprint op de shirt zelf. Ook de shirts van Ben Sherman zijn kwalitatief héél erg sterk en dat voor een niet al te dure prijs. Natuurlijk niet de prijs van een shirt van H&M maar soms moet je investeren in iets wat je langer kan dragen.
image
image

Voor ons was het natuurlijk het ideale moment om met de mannen te shoppen. We hadden nog heel wat leuke stuks gekozen van Ben Sherman, maar de keverprint was meteen de favoriet. Natuurlijk heel leuk omdat de twee verschillende stuks toch op elkaar inspeelden. Zoals Inge en ik altijd mooi op elkaar inspelen, moeten onze mannen dat nu ook maar doen.
image

Is je man niet zo’n shopliefhebber? Of krijg je ‘m maar moeilijk mee? Bij Deleye kan je ook via het web jouw favoriete stuk bemachtigen. Via deze link kan je meteen neuzen tussen de beschikbare collectie van Ben Sherman bij Deleye: http://www.deleye.be/ben-sherman/heren.

En als dat nog niet genoeg is, beelden van de making-of. Inge profileert zich trouwens nu als fotografe én dat doet ze goed.IMG_4253

Ja, jongens blijven jongens ik moest natuurlijk de bal gaan afnemen. 🙂
image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.