Het juiste oog voor luxe: Silhouette

1 oktober 2016

Al meer dan een halve eeuw streeft Silhouette de visie na om de meest elegante brillen te ontwerpen. Een bril die je zicht verbetert maar je gelaat helemaal in zijn waarde laat.

We can see you

image

De brillenexpert uit het hart van Oostenrijk legt zijn lat nog een trapje hoger met de Atelier Collectie. Samen met een select groepje journalisten mochten Tiany en ik al eens proeven van deze brillen met een unieke elegantie.

Verfijnde klasse op ons bord

image image

Elk model is uniek en wordt met de hand uit kostbare materialen vervaardigd.

Schoonheid draait altijd om individualiteit. Met deze modellen uit de Atelier Collectie veranderen randloze brillen echt in een persoonlijk juweel.

Atelier collection, pure luxe

image

Je kan je bril ook helemaal zelf samenstellen. Kies je voor wit, geel of rosé  zuiver 18-karaats goud? Moet het geborsteld of gepolijst zijn? Welke keuze je ook maakt, je bril zal zonder enige twijfel verfijnd en uniek zijn.

De meest exclusieve bril, maar natuurlijk ook meteen de duurste 🙂 is de 009 .

Een juweel van een bril

 

image

 

De bloemversieringen uit de jugendstil vormden de inspiratie voor de gekleurde edelsteen die omlijnd wordt door met de hand geselecteerde diamanten. De veren zijn gemaakt uit zuiver 18-karaats goud (geel, wit of rosé).

Ook de zijkanten en brug zijn door een vakkundige goudsmid en juwelier met diamanten ingelegd. Maar liefst 72 diamanten versieren dit juweel.

Voor de gekleurde edelsteen kan je kiezen uit robijnen, blauwe of roze in cabochon geslepen saffieren. Als je dit wenst, kan dit individuele, unieke object volledig met de hand worden vervaardigd.

Jugendstil op je bril

image

Ik wens ook heel veel maar ik vrees dat dit voor een volgende Sinterklaas zal zijn:)) De geweldige zonnebril van Silhouette is alvast wel van mij. 🙂

Smakelijk!

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.