Zelfgemaakte juweeltjes van Kiki

29 maart 2015

 

Ik volg Eline al een tijdje en heb al enkele mooie Kiki-juweeltjes weten te verzamelen. Eline is één van de eerste die met zelfgemaakte juwelen begon volgens mij en ook één van de eerste die er zo’n succes mee bereikte. Toch vind ik dat Kiki door de jaren heen alleen maar is gegroeid.

 

Euh, wie?

Eline ▲ net 28 jaar geworden ▲ gepassioneerde DIY-er ▲ bijberoeper onder de naam ‘Kiki’ ▲ latté-drinker ▲ lievelingskleur: mintgroen ▲ favoroiete quote: Happiness is only real when shared

 

il_570xN_470078580_apiv

 

il_570xN_538590393_gg4t

 

Wat begon als een kinderlijke hobby zoals bijvoorbeeld ijzeren poppetjes maken of met de kralen spelen, mondde uit in een fantastisch resultaat. Het is herkenbaar voor iedereen: in de kindertijd vriendschapsbandjes maken voor de beste vriendinnetjes en natuurlijk elke dag opnieuw kijken of jouw BFF dat armbandje nog wel draagt. Zo vroeg is het voor Kiki al begonnen. Na het middelbaar ging ze naar Leuven waar de armbandjes even vervangen werden door feestjes en natuurlijk heel veel studieboeken. Toch is de passie bij Kiki altijd wel een beetje gebleven. Ze kwam in Leuven een supertof knutselwinkeltje tegen, waar ze botste op heel wat materialen om juwelen te maken. Jahaaa, het begon weer te kriebelen bij Eline Bomans, want ka-ching, daar kocht ze weer een lading aan spullen. Eerst begon ze te verkopen aan familie, later aan haar vriendinnen, die allemaal wel erg onder de indruk waren van haar creaties. Ze vroeg haar eigen BTW-nummer aan en begon haar eigen bedrijfje in bijberoep. Iets wat ze nu nog steeds met hart en ziel onderhoudt.

Binnenkort mogen we onze eerste give-a-way doen met Kiki, dus hou zeker onze blog in de gaten!

 

https://www.etsy.com/nl/shop/KikiBelgium

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.