De vakantiebestemming in eigen land

29 juli 2015
IMG_0937

Ja, goh, hét liefst van al op een zonnig terras in het buitenland. Maar omdat dat niet altijd mogelijk is, heeft Versuz-baas Yves Smolders opnieuw zijn Ipanema geopend voor het grote publiek. Een zwembad, strandzand, een heuse beachbar en vooral ook een overdekt gedeelte voor te genieten van eventuele lekkere snacks.

IMG_0649

Dit was voor mij eens een preview, want vorige zomer ben ik helaas niet in Ipanema geraakt. For the bigger and bolder, want wo-ow Ipanema beschikt over enorm veel ruimte. Ik voelde me alvast meteen thuis en genoot van een héérlijke Martini Royale.

IMG_0675

Ik moet toch eerlijkgezegd nog wennen aan alle pers die foto’s van ons nemen. Desondanks dat, hebben we natuurlijk wel bijzonder toffe foto’s aan deze avond overgehouden. Samen met Roel Vanderstukken, Femke Herygers, Kim Engelbosch, Harry en Olga, Kim van Oncen en Niels de Jonck genoten we trouwens van een primeur.

IMG_0974

Kok Guus, die onlangs de winnaar werd van Mijn Pop-Up Restaurant met zijn Asparaguus maakte hotdogs, patatas bravas en kaaskroketjes om het beachgevoel extra te benadrukken. Guus is trouwens bezig aan zijn eerste kookboek. Wij zijn alvast benieuwd naar alle receptjes die waarschijnlijk met asperges te maken zullen hebben 😉

IMG_0686

 

Onze kleedjes wil ik toch ook nog eventjes benadrukken. Het was een tijdje geleden dat we nog eens een matchende outfit kozen, maar deze keer was het weer zover. We kozen voor de flower power prints van Ted Baker. Fris, zomers en vooral helemaal IN! De bloemenprints zijn deze zomer weer helemaal in: zovéél te groter, zoveel te beter.

 

Het beste moment van de avond moet ik jullie toch nog kunnen verklappen. De saxofonist die de hele avond heel wat relaxtonen verzorgde was eventjes in pauze. Inge kon het natuurlijk niet laten om de saxofoon even te stelen… Foei!

 

Ga zeker eens genieten bij Ipanema en belandt daarna zeker in de Versuz voor een onvergetelijke (dronken)-avond!

 

IMG_0678 IMG_0685   IMG_0948 IMG_0951 IMG_0954 IMG_0963
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.