Door de ogen van Louis

22 januari 2016

Louis ik zie je graag

image

Zeg nooit zomaar een bril tegen een Louis. Het Belgische label heeft snel en met de nodige zwier een plaatsje verovert bij de echte fashion liefhebbers. Fashionistas die van kleur houden en  op zoek zijn naar net dat tikkeltje meer voelen zich als kinderen in de snoepwinkel bij de collectie. Als de brillen dan ook nog eens een Belgische stempel dragen ben ik helemaal in mijn nopjes.

Een beetje chauvinisme mag wel

image

Een bril kopen is niet altijd even makkelijk. Je moet hem mooi vinden, hij moet op je snoet passen en hij moet je persoonlijkheid helemaal in de verf zetten.

Waar moet je op letten?

Zeker bij een kunststof bril moet hij stevig op je neus zitten en mag hij niet wegschuiven.
Hij mag ook niet te hard drukken tegen je slapen maar dat kan vrij gemakkelijk worden aangepast.
Zelf vind ik het ook belangrijk dat het montuur niet te zwaar is.

Ik vind het ook mooier als je wenkbrauwen nog net over de bril uitkomen.

image

Een bril moet dus net zoals je outfit een verlengstuk zijn van je persoonlijkheid. Wie mij al een tijdje kent weet dat ik me niet graag in één vakje laat drummen en met stijl de stijlen door elkaar mix. Maar van dit kleinood kan je er natuurlijk geen tien in een dozijn hebben. Daarom koos ik voor dit warme montuur met aarde tinten. De degradé houdt het vrij robuuste montuur iets lichter. De hoekjes op de zijkant maken het ook net iets vrouwelijker dan een recht model.

image

Hij past perfect bij zowel zakelijke als bij een feestoutfit en dat is voor een Bubbletroubeltje altijd een pluspunt. Ik kan bijna niet wachten om hem te combineren met off white en mooie aardetinten uit de lentecollectie.
Maar ik moet ook toegeven: een gekleurd brilletje van Louis staat ook nog op mijn verlanglijstje.
Wil jij ook graag een fashion statement op je neus doe dan zeker mee met mijn FB wedstrijd.

Het leven is mooi als je alles helder ziet

 

image

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.