Goud of zilver? je wint altijd!

10 januari 2015

Jawel, je zou het op het eerste zicht niet denken maar ook in het weekend wordt er door de bubbletroubletjes gewerkt. Op zich niet zo erg, want we doen onze job graag. Er is wel één voorwaarde. Werken doen we steeds in stijl. Tijdens de solden vonden we nog een paar leuke accessoires om het leven wat meer glamour te geven 🙂
image
Noir&Blanc is een Belgische accessoire collectie die in La bella Italia met zorg wordt geproduceerd. Het merk staat dan ook garant voor een verfijnde kwaliteit en ligt in de betere boetieks. Een grote handtas die praktisch en mooi oogt is goud waard. Je kleine laptop kan je er in kwijt en dan nog heb je genoeg plaats voor al die andere noodzakelijke dingen. Een portefeuille die je meteen het gevoel geeft rijk te zijn is altijd goed voor je humeur. Gold rules!
!cid_443546DB-8FBE-4107-8F8D-97363A73CD72
Ga je na het werk nog naar een feestje dan is een designertasje het ultieme accessoires. Veel kan je er echter niet in kwijt. De mooie en stijlvolle I-Pad hoes van Noir&blanc past er perfect bij en zo kan je ook tijdens een feestje meteen wat posten. Kijk wel uit: Tikfouten zijn snel gemaakt na een glaazje buppelsss …:)

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. marjolein jager schreef:

    Wow!! Die zilveren tas is zo hipp<3 en zou geweldig staan bij mijn verjaardags outfit^_^ maar ook gewoon zo past deze bij tas helemaal bij mij<3
    Want een tas is een echtr musthave voor iedere vrouw
    Keep my fingers crossed

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.