Payconiq de toekomst begint vandaag!

17 februari 2017

Ik betaal met mijn smartphone en daar ben ik fier op! Dankzij Payconiq ben ik hipper dan hip. 🙂

We  zijn in ons land nooit grote voorlopers geweest als het over mobiele transacties gaat. In landen als China worden vandaag al miljarden mobiele transacties gedaan via apps als AliPay en WeChat, en dat aantal neemt alleen maar toe. Bij ons verloopt het iets rustiger maar het gebruiksgemak en de snelheid van betaling springt zo in het oog dat ook  België sneller dan verwacht wel eens voor de bijl kan gaan.

Waar kan je betalen met Payconiq?

Processed with VSCO with hb1 preset

Nu, ik ben alvast helemaal verkocht. Payconiq is echt mega handig. ik maakte er voor de eerste keer gebruik van in één van mijn favoriete pizzatentjes in hartje Antwerpen. Otomat is een zalig en trendy restaurant waar je heerlijke pizza’s met elkaar kan delen. Lekker makkelijk, net zoals de rekening betalen. 🙂

Heerlijk makkelijk betalen met Payconiq

Processed with VSCO with hb1 preset

Payconiq maakt gebruik van iets wat iedereen al heeft: een zichtrekening. Wanneer je in je favoriete zaak met de Payconiq app betaalt, wordt het bedrag simpelweg overgeschreven van jouw rekening naar de rekening van de winkel of restaurant. Deze laatste ontvangt meteen een bevestiging van de transactie op zijn laptop, tablet of smartphone. De volgende dag staat het geld op zijn zichtrekening.’

Je kan er ook een mededeling bijzetten zodat de ober perfect weet wie betaald heeft. “Vier rode wijntjes en twee pizza mozzarella van tafel acht” 🙂 voor jou is de transactie volledig gratis, de handelaar heeft geen extra investeringen en betaalt een paar cent per betaling. Is er sprake van een klantenkaart dan kan die super makkelijk mee in het systeem worden opgenomen. Gedaan met achter een kaart te zoeken die je sowieso kwijt speelt.

Ook bij schoonheidsinstituut Bella Naïm betaal je met Payconiq

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Ik heb de Payconiq-app op mijn smartphone  staan en mijn vriendinnen ook. Super handig bij het betalen op de gedeelde parking bvb. Eentje betaalt de parking en de anderen storten het geld meteen over .

Altijd geld bij ….

Processed with VSCO with hb1 preset

Om met Payconiq te betalen, moet je  via de App Store of op Google Play de betrokken app downloaden op je smartphone en die aan je zichtrekening koppelen. Vervolgens selecteer je in de lijst met handelaren (via gps-locatiebepaling) of vrienden (via e-mailadres of telefoonnummer) de begunstigde, geef je het  bedrag in en bevestig je met een pincode.

Payconiq wordt intussen al aanvaard in heel wat winkels en restaurants in België en  het aantal groeit gesta. Voor mij mag het nog iets sneller gaan. 🙂

Mega tip: Payconiq heeft een geweldige actie lopen. Elke 100ste transactie wordt  beloond met 100 euro. Zo kan je het etentje met je vriendinnen meteen ook terugwinnen. Ik wens jullie alvast veel geluk, plezier en gemak met Payconic.

Voor meer info Payconiq

2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

  1. Wim Peeters schreef:

    Zeer handig en gebruiksvriendelijk ….. eindelijk van al dat klein geld vanaf !!!!!

  2. dirk paternoster schreef:

    SUPER !!! vanaf 1 Maart ook bij Design prive sauna PAREIN !

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.