A date with Mazda6

19 september 2016

Een uitnodiging voor een leuke date mag je nooit weigeren. De Mazda6 heeft zich helemaal opgesmukt en wil dat heel graag met ons delen. Daarvoor heeft hij een geweldige locatie uitgekozen, net buiten Barcelona, in een feeërieke tuin wacht hij ons op. De perfecte locatie voor een tête a tête. Neem gerust ook plaats :).

Één worden met je wagen

image
Na een heerlijke picknick leren verschillende instructeurs ons de knepen van het vak. Hoe zit je nu letterlijk en figuurlijk het best achter het stuur en hoe controleer je de onvermijdelijke stressfactor. Door een aantal grappige testjes merk je meteen hoe snel, angst(stress) of juist volledige ontspanning je kracht en reactie vermogen doen afnemen.
Tip:
Bij stress: adem kort in … Hou je adem even vast… Adem heel lang uit
Bij vermoeidheid: adem heel lang in en adem super snel en luid uit
Probeer het zelf maar eens het helpt echt.

Een picknick met de Mazda6

image
De buitenkant van de Mazda6 heeft weinig nieuws te bieden maar dat was ook absoluut niet nodig. Het Kodo design ademt de ziel van beweging nog perfect uit. Binnenin is er wel één en ander veranderd. Hij is super mooi afgewerkt en dat zorgt voor  een premium uitstraling. De stoelen zorgen ervoor dat ook de bestuurder één wordt met de Mazda6. Ze omhullen je lichaam zodat je niet op, maar in de autostoel zit. Dankzij de G-Vectoring Control (ik onthou je van de technische uitleg:)) zijn er tijdens het rijden minder stuurcorrecties nodig en dat zorgt voor een meer ontspannen rit. Het stuur zelf oogt in het wit lederen interieur super hip en sportief en ligt makkelijk in de hand.

Schoon van binnen

image

De 7inch I-pad :))  (ik bedoel het infotainment systeem) zweeft op de middenconsole en dat zorgt ervoor dat je het makkelijker kan lezen. Net als de head-up display, die nu ook in kleur is en verkeersborden herkent. Altijd veiliger als je wagen mee op de weg let.

De fun van het rijden

image

Als je op zoek bent naar ruimte, rijcomfort, luxe en elegante schoonheid verpakt in een schappelijke prijs, dan is de Mazda6 perfect voor jou…daar waren we het s’avonds allemaal over eens.

Het eco hotel waar we een zalige nacht mochten doorbrengen, ( :)), lees: een krekel die zich in mijn kamer verstopt had vond dat geen goed plan) accentueert ook nog eens het belang van de Japanse constructeur voor het milieu. Een belang dat we met zijn allen niet genoeg in de verf kunnen zetten.

Ecologisch puur in Barcelona

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.