Te communie gaan voor “Make a wish”.

24 januari 2015

image
Het is bijna feest in heel wat Vlaamse gezinnen. Alle communicantjes zijn naarstig liedjes, stukjes uit de bijbel en choreografietjes van buiten aan het studeren voor de grote dag. Mama’s hebben andere beslommeringen. In welke outfit gaat mijn oogappel en de rest van het gezin schitteren tijdens het feest. Wel moeders aller landen, wij hebben de oplossing. Breng op zaterdag 31 januari een bezoekje aan één van de vestigingen van Deleye. Zij organiseren voor het hele gezin een grote verwendag.
Waar kan je allemaal van genieten?
– Een kapper die allerlei leuke communiekapsels komt voorstellen.
– Doorlopende modeshow in de kinderafdeling.
– WIJNBAR OP DE PARKING ( note voor de papa’s)
– Leuke cadeautjes bij de aankoop van een outfit.

image
Gelukkig voor onze kids behoren deze taferelen tot een ver verleden. 🙂
Ik zie al menige deugniet verstijven bij zoveel grandeur. Geen paniek jongens, de communieoutfits anno 2015 zijn hip en cool en je kan er naar hartenlust in rondhollen.
image
image
Bij Deleye in Roeselare ontdekte we voor de jongens veel blauw met stoere dasjes en jasjes. Wat ook heel leuk is, is de grote tafel met allerlei cadeautjes om uit te kiezen. Maar het mooiste geschenk is de vijf euro die per gekochte outfit wordt geschonken aan “Make a wish”. Deze vzw schenkt zieke kinderen de dag vna hun dromen. Altijd fijn om daaraan mee te helpen
image
.imageimage

Veel meisjes hebben nog steeds prinsessendromen, al zijn er ook die liever een stoere jonkvrouw willen zijn. Wij vonden het wit met gouden pailettenkleedje van Liu Jo Junior geweldig cool en met de juiste schoen er onder ook bijzonder stoer. Het witte kleedje en jasje links van Blue Bay is vrij sober maar de zilveren glitterstrik maakt het helemaal top. Het strikje kan je er af halen wat na het feest heel wat mogelijkheden bied.
image
Bubbletrouble zal in Roeselare op zoek gaan naar toffe girls en boys om met hun favoriete outfit op onze blog te schitteren. Fiere mama’s en pappa’s jullie zijn gewaarschuwd. Tot dan!

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.