Fashion friday: la Pomme de Lovely

29 januari 2016
image

Vorige zomer ben ik helemaal verliefd geworden op de tassen van het Belgische label La Pomme de Lovely. Deze winter werd die crush gewoon bevestigd. Beter nog, ik kon in Italië op het filmfestival van Rome ook schitteren in een mooie outfit van hen. Het resultaat van een zeer geslaagde feestcollectie die gewoon om meer riep.
Ik keek dan ook reikhalzend uit naar hun nieuwe collectie. En ik ben zeker niet teleurgesteld.

Een droom, een snoepje voor de modeliefhebber is het geworden.

 

image image

Tijdloze elegantie in een zee van pastel kan mij altijd bekoren. je kan het vrouwelijk of speels dragen, maar mijn favoriet is nog steeds de combinatie met de ripped jeans. Ik hou wel van die zacht/ stoere uitstraling.  Een leuke twist af en toe, zoals de blinkende dierenprints, brengen de nodige rock en roll in de collectie.

.image

Elegant, liefelijk, een tikkeltje “sassy” I ❤️ La Pomme de Lovely

 

image

Deze schoentjes passen echt onder elke zomer outfit! Ook het tasje is een evergreen. Of in dit geval een ever white die verandert van kleur als het licht anders valt. Heerlijk om op stap te gaan.

image
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Riet schreef:

    Ladies, weet niet of het bij mij alleen is maar de foto’s zijn wazig en onduidelijk!! Spijtig xRiet

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.