Instagram looks @Bobotremelo

14 november 2015

Ik moet het eerlijk toegeven, ik vind bij Bobo al heel wat jaren de perfecte outfit voor welke gelegenheid dan ook. Zit ik met de haren in het hoofd, dan brengt een ritje naar Tremelo meteen de juiste oplossing. Ondertussen heeft Yentl dat virus ook al te pakken, maar je zult ons absoluut niet horen klagen. Op Instagram delen we elke dag onze outfits . De ideale gelegenheid om hier op onze blog een paar favorietjes extra in de verf te zetten.
Het grote lanceringsfeest van de nieuwe Belmodo webside kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Pers, bloggers en andere genodigden deden hun best om origineel voor de dag te komen. Yentl en ik kozen voor deze twee vrolijke en etnische jurkjes.
image image
Bloemen zijn ook deze winter een hot item. Zowel de Oosters aanvoelende jas als de rok vind ik super cool en stijlvol tegelijkertijd. Alleen kan je ze best niet samen dragen, te veel geisha gehalte is nooit goed. Grappig is wel dat ik de rok aanhad juist toen we voor de lunch in de Sushishop belanden. Het kleur-en smaakpallet klopte volledig.image
image
Er zijn ook dagen dat Yentl en ik niet samen zijn. Bij een uitstapje in Brussel had ik me helemaal in army stijl gekleed met warme camouflagetinten. Toen ik deze instagramfoto postte kwam de reactie van de benjamin van het team heel snel. Raad eens wie hetzelfde hemdje aanhad? image
Geometrische figuren vind je dit seizoen wel meer in de etalages. Dit jurkje is echt begeesterend. Je mag er niet te lang naar kijken of je wordt helemaal groovy. Het kan natuurlijk ook dat de bubbels bij de opening van Frank en Brut, een super trendy hotdogrestaurant, daar voor iets tussen zaten. image
Af en toe moet er ook nog wat gewerkt worden. Voor Fleet tv reisde ik naar Frankfurt waar de aller nieuwste wagens werden voorgesteld op het autosalon. Het zilveren blingbling vestje droeg ik tijdens de opnames met een lange zwart rok maar voor het diner mocht het wat korter. In beide gevallen gaf dat aan de reacties te horen een mooi resultaat. image
Hoe het komt weet ik niet, maar zonder het af te spreken zijn Yentl en ik heel dikwijls op elkaar afgestemd. Deftig op de foto gaan loopt wel niet altijd even vlekkeloos want onnozel doen zit blijkbaar in onze genen. Het bubbelt en het bruist elke dag opnieuw maar steeds met een groot hart. image

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.