All on board: Starflyer(2)

27 augustus 2016

De eerste dag brachten we volledig door op zee. Iets wat in dit geval perfect was. Ik had tijd om het schip te verkennen en kon mijn GSM en andere electronische hebbedingetjes netjes in onze kajuit laten. Er is toch geen wifi op zee. (als je echt een verslaving hebt kan je die wel kopen:))

De zee als bestemming

image

Het ontbijt is een expeditie op zich. Zoveel keuze…maar een sunny side-up met krokante spekjes is een aanrader. Wij kiezen natuurlijk een plaatsje aan het raam :). Wie meteen naar buiten wil kan ook opteren voor het kleine ontbijt. Koffie en een chocoladekoek op dek. Goed plan voor morgen.

Een goede start

image

In de netten vooraan het schip is het altijd rustig toeven. Je hoort, voelt en ziet er alleen de zee, de wind en af en toe een verre oever. Het lijkt alsof je één wordt met de natuur en de tijd staat heel even stil. Met een beetje geluk zie je een koppeltje dolfijnen onder je doorzwemmen. Magie in een ogenblik… voor eeuwig op je netvlies geëtst.

Vrijheid ten top

image

Wie durft mag ook als een echte matroos in de mast klimmen en genieten van een geweldig uitzicht door niets en niemand belemmerd.

De klim naar eenzame hoogten

image

Ter land, ter zee en in de lucht ,)

 

image

Zonnen doen we ook die eerste dag. De frisse bries brengt steeds verkoeling. Als die het even laat afweten kan je ook een duikje (lees plons) in de twee kleine zwembaden nemen. De zee blijft ons de hele tijd betoveren en het schip neemt ons mee, in, met en door de tijd. Leegte in je hoofd, een luxe die je nog zelden meemaakt.

Altijd zicht op zee

image

’s Avonds is het tijd voor een glaasje bubbels op het dek. De ondergaande zon is de animator van dienst. Een job die ze met kleur elke dag tot een goed einde brengt. Mensen doen rustig een praatje met elkaar, op geen enkel moment wordt de magie aan boord verstoord.

Magic!

image

Wordt vervolgd

info: Starclippers

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    wow die zonsondergang is echt magisch.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.