De allerleukste hebbedingetjes en meer bij Hopono

11 februari 2017

Hopono is een geweldige webshop voor iedereen die van leuke hebbedingetjes houdt. Je vindt er alles om je huis te verfraaien, de kinderkamer op te fleuren of je reis makkelijker te maken.  Fashion liefhebbers  kunnen hun honger naar mooie spulletjes dan weer stillen met een mooi horloge of hippe zonnebril van Komono.  De webshop is overzichtelijk en handig ingedeeld. Maar noem mij helemaal  old school :-), ik vind het geweldig dat je alles ook terug vindt in twee concept stores in hartje Brussel.

Hopono heet je welkom

Processed with VSCO with a2 preset

Julie en Sébastien zijn twee hartelijke mensen die gepassioneerd met de zaak bezig zijn. Ze gaan samen met nog twee andere familieleden op zoek naar nieuwe merken over de hele wereld. Belangrijk is dat de labels nuttig en leuk design creëren. Dit terwijl ze het nodige respect voor het milieu nooit uit het oog verliezen

Ein, ZWEI, drei… in stijl op de piste

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Zwei handtassen zijn tijdloos en verkrijgbaar in fantastische kleuren maar dat wist je waarschijnlijk al. Bij Hopono ontdekte ik dat ze ook geweldige rugzakken  hebben. Tijdens de skitrip sleurden we heel wat waardevol materiaal mee. De tas bood alle bescherming die we verwachtten en was door de stevige riempjes super makkelijk om te dragen. Al was hij soms echt loodzwaar. :)) . Met deze tas kom je gegarandeerd stijlvol voor de dag zonder te hard te moeten lijden.

 

Ik vind mijn sleutels altijd

Processed with VSCO with a2 preset

 

De sleutelkinderen van Orbit heeft een drieledige functie waar ik geweldig fan van ben. Hij vindt mijn sleutels, mijn gsm en is handig voor het nemen van selfies. Hij heeft een bereik van 30m. Voor een selfie kan dat tellen. 🙂

Helemaal fan van Woouf

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset

Woouf is een Spaans merk dat werd opgericht in 2008 in Barcelona. Na 10 jaar gewerkt te hebben in de mode industrie, besloten Pablo Martinez en Alice Penaud om hun ervaring om te zetten in een uniek en origineel interieur merk, Woouf! Ze begonnen met het ontwerpen van zitzakken geinspireerd door de urban cultuur, muziek, kunst en artikelen voor het dagelijks gebruik. Dit is uitgegroeid over de jaren tot een collectie met andere leuke en nuttige spullen voor creatieve mensen. Bij hopono  hebben ze een uitgebreide collectie. Je moet wel snel zijn want de hoesjes zijn zeer gegeerd.

Super mooie juweeltjes bij Hopono

IMG_8991

Je kan dus rusting even surfen op hun webwinkel maar als je in onze hoofdstad bent moet je zeker gewoon eens binnenspringen. Je voelt je er als een kind in de snoepwinkel!

hopono Corner Kartuizerstraat 14 1000 Brussel Open van maandag tot zaterdag: 11u tot 18u30

hopono flagship store Baljuwstraat 48 1050 Brussel Open van maandagtot zaterdag 10u30 tot 18u30

 

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.