4 toppertjes voor de huid

23 februari 2016

Dermalex

image

Mijn huid goed hydrateren is echt een noodzaak. Meestal kies ik sneller voor een lotion dan voor een olie.

De warm en cosy lotion ruikt heerlijk en laat geen sporen na op mijn kleding. Hij voelt licht aan en dringt snel in de huid. Hij is verrijkt met teunisbloemolie, dus goed voor wat meer omega 6.  Hij zou de huid ook beschermen tegen vroegtijdige veroudering en dat horen we allemaal graag.

Ook de olie ruikt heerlijk. Ik gebruik hem, of laat hem gebruiken, voor een heerlijke massage na een ontspannend bad.

Phytosun

 

image

Bij de Macadamia olie voeg ik een beetje grove den, een paar druppeltjes rozengeranium en lavendel en ik heb de perfecte balans om een droge en doffe huid weer tot leven te brengen.

Tip: masseer je haren met de olie alvorens je op vakantie in het water duikt. Het beschermt je lange manen op een natuurlijke manier.

Cime

 

image

Cime is een luxelijn van biologische huidverzorgingsproducten die je eerlijk mooi maken. Het is het geesteskind van twee jonge advokaten die de wereld letterlijk en figuurlijk beter en mooier willen maken. De olie is alvast multifunctioneel, hij voedt en revitaliseert je huid, je haar en ook je nagels.

Babor viert zijn verjaardag

 

image

Ik beken, ik durf er soms al eens nonchalant mee omspringen, je huid grondig reinigen is één van de basisingredienten voor een stralende huid. Babor bewijst al 60 jaar lang zijn doeltreffendheid en ik ben nooit te oud om te leren. Ik heb ook een gevoelige huid en de lindebloesem, hop en melisse kalmeren mijn velletje net voor het slapen gaan.

#notetoself: ook als je laat thuis komt INGE

Ik ga al deze producten zeker nog een keertje afzonderlijk in de kijker zetten omdat ik ze echt goed vind, maar zo kan je zelf al eens aan het testen slaan. Laat mij weten wat jij ervan vindt.

 

 

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Olga Wouters schreef:

    De huid van mijn gezicht komt de hele dag lang in aanraking met make-up, stof, vervuiling … Stuk voor stuk onzuiverheden die zich opstapelen aan de oppervlakte en de poriën verstoppen. Daarom moet ik mijn huid elke avond zorgvuldig reinigen – zelfs als ik geen make-up gebruik – zodat ze weer schoon en terug in evenwicht is. Maar ook ’s morgens vraagt mijn huid een grondige reiniging. Dit keer om het zweet, de talg en de dode cellen die ’s nachts worden geproduceerd, te verwijderen . Om elk risico op irritaties te vermijden, kies ik best voor niet agressieve verzorgingsproducten van Dermalex die zijn aangepast aan mijn huidtype.

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.