Stijl achter over vallen : Ik kan het, mijn haar is stijl

21 februari 2016

Ontdekt op de persdagen en goedgekeurd: Remington Protect

imageNaar de kapper gaan is altijd zalig, een beetje me time zoals ze zeggen. Als je echter veel onderweg bent voor je werk lukt dat niet altijd.  Daarom ben ik ondertussen bedreven in het zelf fatsoeneren van mijn kapsel. Als ik heel veel tijd heb durf ik er al wel eens krullen in te draaien maar moet het snel, cool en mooi zijn, dan gaan we steevast voor een stijle look!

 

image

Het juiste materiaal is uiterst belangrijk. Mijn haar is door de jaren heen wat droger geworden en ik ben altijd heel voorzichtig wanneer ik mijn blonde lokken stijl.

Daarom was ik ook blij dat Remington met zijn nieuwe collectie extra aandacht heeft besteed aan de verzorging en bescherming van je haar.

Deze slim ontworpen stijltang veroorzaakt 68% minder schade dan zijn standaard soortgenoten dankzij zijn hydraterende vermogen: het  beschermt uw haar op professioneel niveau tegen beschadiging door hitte.

Je haar wordt eerst voorbereid met een verkoelende nevel alvorens het met de hitte van de stang in contact komt. Zo kunt u uw haar stylen op lagere temperatuur en toch het gewenste resultaat bereiken.

De optimale temperatuur om uw haar te stylen met de verkoelende nevel van de HydraCare-technologie is 170°C, maar je kan de stijltang ook gebruiken zonder de nevel.

De keramische platen zijn vereikt met keratine, arganolie en macadavanolie die  elke keer opnieuw je lokken een extra bescherming geven.

Op het digitaal display zelf  vind je 6 temperatuurstanden (tot 230°C)! Naar gelang de look die je wil, kies je de hitte die daarvoor nodig is.

 

Je haar steeds wassen, ontknopen en voordrogen

 

image image

Tips:

Zorg ervoor dat je haar goed gewassen en zonder knopen is.

Blaas je haar eerst droog of bruch het een beetje voor volume.

verdeel het in parten en begin met de onderste lagen.

Stijl van boven naar onder in één vloeiende beweging.

Gebruik nadien een olie  om de droge puntjes een beetje extra te voeden.

Kijk echt wel in de spiegel…ook achteraan, corrigeer indien nodig

 

 

image

Een glanzende, stijle look creëeren is echt niet zo moeilijk,  oefening baart kunst.

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.