Follow the flow

6 september 2016

We streven tegenwoordig allemaal naar een positieve, relaxte levensstijl. In een wereld vol stress is iedereen steeds op zoek naar ontspanning en momenten van rust. Want de negatieve effecten van stress  op ons lichaam, kunnen we missen als kiespijn. Ik tracht dus regelmatig het hectische bestaan een stop toe te roepen maar dat is niet altijd even makkelijk. Gelukkig heb ik een bos naast de deur waar het groen mij toch enig soelaas brengt.

Altijd op zoek naar rust

image

Ik ga daar regelmatig in mijn hangmat liggen en laat de wereld rustig verder draaien.

Relax, als de wereld doordraait.

image

Sinds kort heb ik een nieuw drankje ontdekt dat helemaal in dat plaatje past. Het vindt zijn oorsprong in de rust van de Oostenrijkse Alpen en meren. Tranquini® Positively Relaxed is geïnspireerd door de natuur. Het drankje is gemaakt van zuiver bronwater en bevat zorgvuldig geselecteerde kruidenextracten. Het is fris met een beetje bubbels. Het zou je angst verminderen en je focus aanscherpen zonder dat je er slaperig van wordt. De ingrediënten (kamille, lavendel en citroenmelissa) bevestigen dat. Ik vind het ook top dat er geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of kunstmatige zoetstoffen zijn toegevoegd.

image

 

Relax.Be positieve. Good happens.

image

Of het mij nu helemaal zen maakt weet ik niet. Maar het groen van de bomen en het blauw van de lucht zetten de rust mee in actie (of is dat een contradictie??:))  Ja stress laat zich niet zo snel vangen. Maar eens je deze positieve flow tot de jouwe maakt lijkt het leven te keren . Je krijgt een zalig gevoel. Het gevoel waarbij alles op wieltjes lijkt te lopen, alles op zijn plaats valt en je echt in een soort van positieve stroom of golf zit. Dat heet de “Flow”. Als je helemaal positief ontspannen bent, kom je in die flow, blijf je kalm, en kan je het meeste halen uit elke situatie.

Je moet het zeker eens proberen.

Follow the flow

image

 

PS: de groene is de lekkerste

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.