Beautiful Books

8 december 2015

In de herfstvakantie een paar uur langs boeken kuieren is zelfs in dit online tijdperk een echte Evergreen. De sfeer van de beurs en van het boek vind je immers op geen enkele site terug. In de wandelgangen hoorde ik ook dat het boek na al die jaren weer aan een opmars bezig is. Een fijne gedachte die we alleen maar kunnen koesteren. Net zoals de vijf volgende publicaties van vijf bijzondere en bijzonder mooie vrouwen.

image

Media icoon Martine Prenen is niet aan haar proefstuk toe. Met “Me time” scoorde zij al een dikke boeken hit. BE-TIME leert je hoe je in onze wervelende maatschappij een gezond en bewust leven kan leiden. Het is een boek dat boordevol tips staat voor het verkleinen van je ecologische voetafdruk. Wie denkt daardoor in de zware kosten te vallen heeft het mis. Met een heel klein beetje inspanning bespaar je zelfs geld.
Je leert bijvoorbeeld hoe je op een ecologische en budgetvriendelijke manier je huis proper kan houden. Ik had wel bijna het zeep visje in mijn mond i.p.v. in de wasmachine gestoken. 🙂

image

Is het niet de droom van elke vrouw om er dagelijks stralend uit te zien? Wel, in DAILY BEAUTY van model Kim Van Oncen staat het vol tips en tricks die je alvast goed op weg helpen. Met een minimum aan tijd een maximum resultaat halen, dat klinkt als muziek in de oren.

Waar moet je op letten als je kledij gaat kopen? Hoe kan je het best je nagels verzorgen? Maar ook gezonde voeding en sport komen aan bod. Een boek voor de moderne vrouw met een gebrek aan tijd. Wij kunnen het alleen beamen. Zelfs als kersverse mama ziet Kim er op elk moment van de dag stralend uit.

image

Maité Jaspers is een bezige bij. Zij runt niet alleen twee super hippe kapsalons in Geel en in Bekkevoort. Ze vond ook nog eens de tijd om twee super hippe kapselboeken op de markt te brengen. Het eerste bundelt de allerschattigste prinsessenkapseltjes voor jonge meisjes. Voor “LOVE is in the Hair” haar tweede uitgave mocht ik model staan. Trakteer jezelf op de perfecte look voor elke gelegenheid. Maité legt het kort en krachtig uit. Deze keer is het echt zo simpel als het lijkt. Je moet het natuurlijk wel zelf proberen.

image

Make-up is niet enkel een laagje verf op je gezicht, maar heeft ook de kracht om je goed te voelen, vanbinnen en vanbuiten. Durf je eigen schoonheid te (h)erkennen. Elke Wilemsen draait als makeupartieste al jaren mee aan de absolute top en kent dus meer dan de kneepjes van het vak. Op de beurs maakte ze kennis met een andere topper. Katty Dierckens vertegenwoordigt het Italiaanse make-up label “nee” waar wij van Bubbletrouble volledig ja tegen zeggen.

image

Ik eindig dit stukje graag met de grootste ster van de boekenbeurs. Pascale Naessens is al aan haar vijfde kookboek toe en haar populariteit wordt er alleen maar groter door. “Puur eten waar je gelukkig van wordt” is al meteen op 100.000 exemplaren gedrukt. Dit is hier in Vlaanderen zowat een unicum. Alles begint met passie bij Pascale. Ze leeft dicht bij de natuur en houdt van het water. Daar waar oever en water elkaar raken, vindt ze de zuiverste en lekkerste ingrediënten. Ik ben er zeker van dat ze met dit boek ook jou weer zal raken.

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Dankjewel voor deze aanraders! Ze staan allemaal op mijn wishlist.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.