Maasmechelen Village baadt in een zalige kerstsfeer

2 december 2015
image

#wistjedatje: Oorpronkelijk waren en maar acht rendieren. (Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, comet, cupid, Donder en Blitzen) Maar in 1939 bedacht de schrijver Robert L. May Rudolph the Red-Nosed Reindeer. Het negende rendier is mede dankzij het gelijknamige boek en liedje de populairste van de bunch.

image
Wie met de feestdagen op zoek is naar leuke cadeautjes en geen rib uit zijn lijf wil betalen moet zeker eens een bezoekje aan Maasmechelen Village brengen. Het hele fashion dorp baadt in de kerstsfeer en de winkels zijn subtiel en stijlvol vesierd.

Een sterretje, een kaarsje
Een sfeervol kerstdiner
Als ik twee glazen klaar zet drink jij dan met me mee?

image image

Overal in de winkelstraat staan houten bankjes met een paar warme dekentjes. Je kan er romantisch met zijn twee een kleine rustpauze houden en genieten van een heerlijk glaasje bubbels. Of met het hele gezin de tafel veroveren en genieten van een Brusselse warme wafel.
image

image

Kerstmis zwaait met een toverstok over deze wereld, alles is zachter en mooier

Kerstmis zwaait met een toverstok over deze wereld, alles is zachter en mooier.  Een waarheid als een koe….of in dit geval een rendier.:-) Daarom tracht ik elk jaar opnieuw zoveel mogelijk van die warmte en gezelligheid te genieten. Ik kan jullie garanderen, Maasmechelen Village zet de juiste kersttoon.

Met een LBD en deze twee hotties heb ik ook meteen de perfecte outfit voor onder..of naast de boom.

En wie weet, als we allemaal de perfecte outfit combineren met heel veel liefde in ons hart, dan zwaait de Kerstman met zijn toverstok dit jaar misschien ook over ons. Het is alvast het proberen waard.

Hou je kersthart het hele jaar open

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.