NEE! Make-up op Rockvillage

31 juli 2016

Nee Make Up Milano, het gekende make-up merk, ziet zich als het icoon van elegantie en schoonheid voor elke vrouw. Een statement om u tegen te zeggen. Maar het label uit Milaan heeft dan ook een geweldig oog voor detail en  een  ongelooflijke kleurmatching . Alle producten hebben een zachte structuur en benadrukken verleiding in de meest positieve zin. Elke vrouw laten stralen op elk moment van de dag.

Nee Make-up zet je op de juiste weg

image

Zo ook dus tijdens het voorbije en vooral,uitgeregende Rock Werchter. Op de luxe camping Rock Village kon je een aantal leuke workshops volgen. Je gezicht in de juiste shape brengen is daar één van, maar eigenlijk doe ik dat alleen voor en fotoshoot of filmopname. #telui :))
Waar ik wel geweldig fan van ben zijn gekleurde lippen en de lipsticks van NEE zijn echt mijn favorietjes.

Nee! In alle kleuren!

image
Ook je kapsel werd deskundig onder handen genomen. Wie zegt dat vlechtjes allen voor tieners zijn: op de festivalweide is iedereen jong. (van geest toch nog)

Love for braids

 

image

NEE! Straalt vrolijkheid uit en dat merk je meteen aan de enthousiaste aspirant modellen. Blogster Fleur ziet het leven helemaal zitten en brengt kleur op grijze dagen. Nu, de hele bende had wel zin in een feestje. Als je haar en je make-up juist zit, wie maalt er dan om een paar druppeltjes regen.

Nee Fleur, neeee 🙂

image
image

Toch nog even meegeven dat de artisanale yoghurt ijsjes van Fruges een echte voltreffer waren. Wie iets van de weight Watchers kent weet dat zo een ijsje met alles erop en eraan gelijk staat voor maar één punt. Geef mij er dan maar twee. 🙂

Snoepertje

image
Wie van boho stuff houdt moet ook maar eens een kijkje nemen op de website van NEE! Make-up want daar vind je een paar super leuke hebbedingetjes voor rond je vinger of je pols.
De dubbele ring kon ik dus echt niet weerstaan.

Ja dus 🙂

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.