The English Rose @theBodyShop

8 maart 2016
image

 

The Body Shop is al jaren één van mijn favorieten winkeltjes. Het ruikt er altijd heerlijk en de producten die je er vindt zijn uitermate eerlijk. Het was trouwens één van de eerste zaken die fair trade als hun handelsmerk  hadden en  de balans tussen geven en nemen perfect beheersten. Samen dromen van een betere wereld verpakt in een concreet product. Schoonheid in zijn puurste vorm.

Je merkt  dat gevoel meteen wanneer je binnenwandelt in een walhalla van rust waar de bloem van het hart  zijn werk doet. Een roos geeft je een warm welkom en raakt je altijd in het hart . Na een boeiende uiteenzetting over hun grootse plannen om hun mooie filosofie nog verder uit te breiden, ( hier vertel ik graag in een volgende post wat meer over) is het tijd om een paar producten te testen!

image

Cleopatra’s verleidings truk: rozengeur

image

 

De roos is weer hipper dan hip. The Body Shop gebruikt blaadjes met liefde geteeld en met de hand geplukt in prachtige Engelse tuinen. De geur is heerlijk. Helemaal niet ouwbollig, maar fris en natuurlijk. De rozenkamer van oma maar dan in een pittige versie. Mijn favoriete product en de uitgebreide lijn is de British rose Boddy Butter. Deze lichaamscreme dringt meteen in de huid, is heel licht van structuur, geeft een mooie glans  en ruikt zalig.

Oils of Life

image

Omdat je huid nooit jong genoeg kan zijn ben ik ook zeker fan van de Oils of Life productjes.
Ze bevatten een mix van drie unieke zaadoliën die bekend staan om hun uitzonderlijke, hoogwaardige eigenschappen om de huid te revitaliseren en te herstellen. De unieke combinatie revitaliseert de huid, overlaadt haar met voedingstoffen, herstelt een stralende gloed en vermindert zichtbaar tekenen van veroudering. Dat klinkt als muziek in de oren.

image

Zaadoliën zijn de meest geconcentreerde bron van essentiële voedingstoffen op aarde: vanuit één enkel zaadje groeit immers een volledige plant. De oliën zijn koudgeperst, in de meest zuivere vorm, zodat de krachtige eigenschappen behouden blijven en er een optimale affiniteit met de huid is.

Cameliazaadolie: bevat van nature hoge concentratie onverzadigde vetzuren

Rozenbottelzaadolie: rijk aan omega 3 en omega 6

Zwarte komijnzaadolie: zeer hoge concentratie antioxidanten

Slaap je mooi

image

IT’S NOT A DREAM, IT’S A CREAM

De Sleeping Cream vind ik een voltreffer. Niet alleen je geest maar ook je huid heeft voldoende rust nodig. Deze crème komt pas echt tot zijn recht als je hem al een tijdje gebruikt. Je ziet er uitgerust uit net als na een verkwikkende vakantie. De pot is groot genoeg om ook je decolleté te verwennen en het is natuurlijk nog fijner als manlief  het in masseren voor zijn rekening neemt. 🙂

 

 

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Ik hou echt van producten met rozen in, klinkt zalig!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.