De coole look van New Cid cosmetics

29 maart 2016

Een tijdje geleden was ik in hotel Arts, een super hip hotel aan het strand van Barcelona. De suite was uitnodigend en heerlijk om te toeven. De ideale gelegenheid om tijdens de rustpuntjes van de dag een nieuw cosmetica label te testen.

image

Natuurlijk is dit maar een snelle eerste kennismaking. Maar de verpakking zag er zo cool uit dat ik nauwelijks kon wachten. Ja sorry, het oog wil ook wat. De huid natuurlijk nog veel meer, zeker als die niet zo piepjong meer is.

New Cid is een Londense Brand, ontwikkeld in de befaamde Burlington kapsalons waar duizenden vrouwen over de jaren heen een make-over kregen. Het doel was om slimme kleuren te ontwikkelen die de unieke schoonheid van elke vrouw  versterken. De producten worden dan ook  voorzien van alle hoogwaardige ingrediënten zoals in professionele toepassingen. Maar ze zijn zo makkelijk te gebruiken dat je er geen make-up artiest voor nodig hebt.

Geef nu toe, die wit zilveren verpakking is gewoon geweldig

image

 

De I- bronze

image

De bronzer is licht van structuur en makkelijk aan te brengen op de huid. Hij geeft een mooie glans en maakt je net een tikkeltje jonger.

Ik gebruikte hem die avond van het feest ook als oog make-up.

Shine, baby, shine!

image

 

De I-pout lipstick

Hij is in heel wat verschillende tinten te verkrijgen maar ik verkoos voor het feest een beetje drama met de Deep Plum.

Het bijhorende spiegeltje  zorgt ervoor dat je je op de meest verrassende plaatsen even kan bijwerken.

Kissing in the dark is easy with New Cid

image

De volgende weken moet er dus veel getest worden want de eerste kennismaking vond ik alvast veelbelovend. Maar nu moet ik nog snel beslissen welke rok er mee naar het feest mag 🙂 wit of zwart? Mijn rode lippen passen gelukkig bij alle twee.

image
1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Wow wat een mooie blush! De lippenstift staat jou ook bijzonder goed!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.