Op de hoge hakken van de Corbie

24 oktober 2015

IMG_6491 IMG_6492  IMG_6496 IMG_6497 IMG_6498 IMG_6499  IMG_6501     Inge en ik waren te gast bij de Hogehakkenavond van de Corbie. De kapsalons in Geel, Korbeek-Lo en my hometown Diest wisten de koppen samen te steken om een leuke avond te voorzien voor het goede doel. Mobile School zorgt voor een schoolleven voor iedereen; de mobiele school is een trekkar op wielen met uitschuifbare krijtborden. Overal kunnen educatieve leerspellen – de software van de mobiele school – bevestigd worden. De mobiele school kan makkelijk worden opgesteld en is even snel opgeruimd. Door haar design is ze bruikbaar op stoepen, pleinen, parken en slums van de grootstad. Chapeau!

IMG_6505

 

Doel van de avond is dus vooral centjes sprokkelen. De manier dat Nathalie Bollen en haar team dat hebben aangepakt verdient een dikke pluim. Op een dikke maand reclame maken, prijzen sprokkelen, mensen vinden die aanwezig konden zijn en vooral de complete organisatie op zich was niet van de poes. Het team van Diest, Korbeek-Lo als dat van Geel was geheel vrijwillig aanwezig tijdens de avond. Dat ding alleen al laat zien dat Nathalie er écht voor kan zorgen dat alle Corbies één mooi team vormen én dat is juist waarom ik er zo graag kom: kwaliteit, eerlijkheid, het hart op de juiste plaats en vooral ook sfeer!

 

IMG_6506

Tijdens de Hogehakkenavond was de sfeer meteen te vinden. We kregen een zakje met muntjes waarmee we een cocktail van Gio’s konden ‘kopen’. De Martini vloeide rijkelijk en de cocktail op basis van roze limonade en Martini was dan ook echt een succes. Wat wil je, met een naam als ‘La vie en rose’ moét dat echt in orde zijn. Anaïs liet zien hoe je extensions zet. Bij De Corbie hebben ze naast de extensies van Great Lenghts én She nu ook een compleet nieuwe manier om extensions te zetten.

IMG_6504

Op amper een halfuur kunnen de extensies geplaatst worden. Ze blijven twee tot drie maand perfect zitten en worden dan opnieuw vaster gestoken. De extensions kun je dus tot vijf keer gebruiken en dat wil zeggen dat je een jaar er plezier van hebt. Ik koos voor de extensions van She, maar volgende keer ben ik zeker ook te vinden voor de nieuwe manier. Je kan de extensions trouwens laten zetten in Geel, Diest als Korbeek-Lo.

IMG_6503

Toon, Jeffrey, Gitte en co maakte van alle dames echte diva’s: een mooie krullenbol voor mij, gestijlde haren voor Inge. Ze gebruiken trouwens de Steampod. Een toestel dat ze tijdens de veiling ook mochten weggeven aan de hoogste bieder. En hey, dat was één van de prijzen die zooooooo hoog gingen. Er werd geboden langs alle kanten!

Maar wat is die Steampod nu eigenlijk? Rowenta, de uitvinder van de stijltang, en het L’oreal Professionnel team hebben ervoor gezorgd dat je zonder zorgen je haar kan stijlen. De stijltang is geschikt voor elk haartype. Je kan kiezen voor het stijlen van het haar of voor grove krullen. Natuurlijk zijn je haren ook extra zacht na het gebruiken.

Maar terug naar de Hogehakkenavond natuurlijk. De dansers BAM, met Fabio van de laatste editie van SYTYCD, zorgden voor de eerste swingende beats en ook de verantwoordelijke van Geel, Stefanie, durfde de stap naar de dansvloer aan. Toch moesten ze rond tien uur plaats maken voor Inge, wat zij had de guts om de avond aan elkaar te praten. En jongens, wat deed ze dat goed!

IMG_6500

Ik voelde me een beetje Aurore uit het Rad van Fortuin, die de bordjes omdraaide. Ik draaide dan geen bordjes om maar samen met Anaïs mocht ik de prijzen showen. De veiling ging als een speer. Chapeau dat iedereen zich zo inzette voor het goede doel. Prijzen van dienst waren bijvoorbeeld een Redken-pakket, een shirt van Tom Boonen, gesigneerde truitjes van de Rode Duivels, cadeaubonnen  en jawel zelfs seksspeeltjes.

IMG_6502

Nadien was het tijd om te gaan shaken, want de avond was een succes en dat moest gevierd worden. En natuuuuuurlijk hebben we daar ook beelden van. Ik kijk al uit naar de volgende editie!

IMG_6495

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.