Puur en essentieel

24 juli 2016

Een zomer zonder kwaaltjes dat is in het gezin Moerenhout moeilijk voor te stellen. Help,  mijn man is een klusser en mijn neefje een durf en doe al, zijn twee kreten die hier wel van toepassing zijn. De pure essential gel tegen wondjes en builen wordt hier dan ook veelvuldig gebruikt.

Magische essentiele olieën

image

De gel is echt een wondermiddeltje. Meer dan 30 olieën werken in op wondjes, kneuzingen, buiten en bloeduitstortingen. Het heelt de wond, maar werkt ook ontstekingsremmend. Ook spinnen beten of zonnebrand worden door dit zalfje gesust. Een drietal keer goed inmasseren moet soelaas bieden.
Voor zonnebrand heeft pure essential een specifieke spray. Hij kalmeert en verfrist meteen en doet de huid ook genezen.

Als de zon brandt

image

Je moet je meermaals per dag insmeren en zeker voor het slapengaan. De celvernieuwing van onze huid wordt dan optimaal bevorderd. Ik weet dat het verleidelijk is maar blijf ook best even helemaal uit de zon.:-)

Weg mug!

imageNiets zo vervelend als zoemende muggen rond je oren. Deze anti-pique houdt de beestjes niet alleen op een afstand maar werkt ook helend als er toch een snoodaard heeft gescoord. Ik nam hem mee naar Gambia omdat hij ook de schrikwekkende malaria mug de das om doet. De spray werkt ongeveer 7 uur en bevat helemaal geen neurotoxische insectverdelgende stoffen.

tip: spuit ook op het muskietnet of de gordijn in de buurt of gewoon in je kamer of in je tent

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.