Mooie maandag met Caroline Rigo: The USA

8 februari 2016

Pretty in the USA

image
Ik ben een echte Vlaming in hart en nieren. Elke keer als ik naar een echt Vlaams programma kijk zoals bijvoorbeeld ‘Tegen de sterren op’ en aan het gieren van het lachen ben, zegt mijn vriend tegen mij ‘Jij bent zooooo Vlaams!’. But nothing to do about it en ik WIL er eigenlijk ook niets aan doen. Heerlijk, zo Vlaamse tv!

But anyway…
toch hou ik van Amerika! Ik hou van hun vriendelijkheid, hun toegankelijkheid, hun commercieel zijn op ELK vlak en hun neus voor nieuwe trends. In mijn sector zetten ze echt wel de trends en bepalen what’s hot or what’s not.
Vandaar dat ik ook probeer 1x per jaar mijn lovely friend, the USA, te bezoeken.
image
Dit keer was dit een trip naar Miami & Orlando om naar themakeupshow.com te gaan.
The make-up Show is een internationale beurs die rondreist naar steden als NY, LA, Orlando, Chicago, … Het biedt een platform voor make-up artists waar je de nieuwste merken en producten kan spotten, zelf demo’s kunt volgen, hands-on workshops kunt meedoen enzovoort.
En WAUW wat een ervaring! In ons kleine landje zijn we soms zo snel uitgekeken op extra training in onze business, dus des te leuker dat we zelf deze workshops konden doen.
American brands zoals Morphe, Crown Brushes, Lorac, Tarte, Static Nails, Mehron, AJ crimson,… waren goed aanwezig. Wat leuk om te zien was dat Inglot er een zeer groot merk is, die zich zeker ook richt op PRO’s. Wijzelf verkopen INGLOT in Belgie en het wordt meer en meer bekend onder de pro’s. Kleine prijsjes, good quality!

image

2 dagen testen, playing with make-up en dikke facturen aan make-up… but it was so inspiring én we hebben super contacten gelegd.

Valentijn outfit en make-up voor gevorderden ?

 

image

Echt een aanrader, voor iedereen die als pro werkt en die dan de nieuwste tips en trends wilt vertalen naar de toffe Belgische vrouwtjes die er leuk willen uitzien!
‘Aan de andere kant’ is het toch net dat tikkeltje anders en op het gebied van merken en technieken staan ze vaak toch een paar jaartjes verder.
En laat dat nu net zijn waar ik voor sta als make-up artist én ADDICT: new trends, new brands & high customer service, maar dát in ons mooi, eigen land!

Liefs,
Caroline

 

ps: Heb jij een vraag voor Caroline of wil je graag wat professioneel advies, laat het ons weten! Misschien wordt jouw vraag wel onze volgende blogpost.

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.