In hogere sferen: de skybar

17 juli 2016

Het Lindner hotel in Antwerpen voorstellen hoeft waarschijnlijk niet meer. Iedereen kent het mooie viersterrenhotel pal naast het al even mooie Station Centraal in hartje stad. Het Lindner staat bekend om zijn service en zet de beleving van zijn gasten helemaal vooraan. Dat merk je meteen wanneer je de lobby binnenwandelt. Het ruikt er heerlijk en de glimlach van de receptioniste is wel gemeend.

A room with a view

image
De kamers zijn minimalistisch en hip met alle nodige voorzieningen. Ik vind een mooi zicht enorm belangrijk, daarom boek je best je kamer zo hoog mogelijk.
Tip: boek rechtstreeks, het is niet duurder en de kans op een upgrade veel groter.

Hoge verwachtingen worden ingelost

image

Een totaal ander zicht op de koekenstad. Ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Heb je zelf niet dit geweldig zicht, wel, dan kan je altijd naar de ontspanningsruimte op het 11de verdiep. Ook de gratis sauna en fitnesfaciliteiten bevinden zich hier. Het loont zeker de moeite om daar wat tijd te spenderen.

image

Dagdromen in stijl

image

In de zomer is er nog meer te beleven in hogere sferen. Het dakterras wordt immers helemaal ingericht als super trendy pop-up bar. De Skybar is tijdens de vakantiemaanden de place to be in Antwerpen en dat wil in deze partystad heel wat zeggen. Je kan er met vrienden terecht voor een hapje en een drankje van betere kwaliteit.

PS: let op de prachtige foto’s in de bar en raad wie wie is…

In hogere sferen in de Skybar

image

Dit vind ik dus echt heerlijk. Met een glaasje echte bubbels wachten op goed gezelschap en nog even genieten van de laatste zonnestralen. Het zicht blijft indrukwekkend en mijn lichtjes bedwelmde geest fantaseert een verhaal bij elke reiziger die het perron verlaat. 🙂

Zalig wachten op goed gezelschap

image

Na een paar onvergetelijke uren ben ik zo blij dat we meteen naar onze kamer kunnen. Geen zicht op de stad meer, maar wel op een heerlijke nacht.
De volgende morgen zet ik eerst een espresso op de kamer om een beetje wakker te worden. Doch het ontbijt roept….. Shhhh een beetje stiller please, de champi is nog niet helemaal verwerkt:))

info: Lindnerhotel

Die laatste is voor mij!!!!

image
Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.