Mazda …. The sound of Tomorrow

25 maart 2016

Een warm welkom in de met bloemen versierde Mazda Space

image

Een tripje met Mazda… het is een fijne gewoonte geworden. Iedereen die mij al een tijdje volgt weet dat ik een soft spot heb voor de Japanse constructeur. De MX-5 is echt een roadster naar mijn hart.  Hij behaalde trouwens een derde plaats bij de wagen van het jaar verkiezing. In een volgende blogpost vertel ik jullie daar graag meer over maar eerst gooien we het over een meer muzikale boeg.

Mazda is immers exclusieve autopartner van Tomorrowland 2016.  Een openmindheid en een visionaire blik op de toekomst zijn twee zaken die beide partners enorm koesteren. Bij Mazda zie je dat niet alleen in de ontwikkeling  van hun auto’s. Ook de evenementen geven je steeds een nieuwe levenservaring mee en dat is onbetaalbaar.

 

 ” Zon” dagskinderen, dichter bij de bron

 

image

 

Met de helicopters over Barcelona toeren is echt een unieke ervaring. Een sensatie die ook de leading lady’s in Blogwereld niet snel zullen vergeten. Je voelt je klein en groot tegelijk en tijd wordt nog meer een relatief begrip. De weergoden waren ons trouwens ook goed gezind. De prachtige  skyline overgoten door de Spaanse ondergaande zon staat voor eeuwig op ons netvlies geprint. Dank u Mazda, dank u wereld. Het leven kan eenvoudig ,) mooi zijn.

 

image

 

The sound of our shoes werd dit keer the sound of our wings

 

image

Na een korte tussenstop en make-over in hotel Arts, één van de tophotels in BCL, werden we tijdens het dinner al vroeg klaargestoomd voor een avond vol beats. Een beetje glitter en glamour is dan natuurlijk op zijn plaats. 🙂

 

Dancing shoes van Michael Kors.

 

image

imageIn    een  populaire en exclusieve  discotheek kregen we een optreden van Felix De Laet, beter bekend als de held van Lost Frequencies. Hij is het gezicht en één van de jurieleden van Mazda’s dj-wedstrijd. Onder de noemer: Mazda drives The sound Of Tomorrow gaan ze op zoek naar nieuw draai talent.  De zes beste kandidaten  krijgen elk 60 min draaitijd tijdens Tomorrowland 2016 op het Mazda Sound Of Tomorrow Island.  Als dat geen blitsstart van een internationale carière wordt dan weet ik het ook niet meer! Bonne chance!

image

 

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.