Brooklyn maar dan in Amsterdam

30 april 2015
IMG_8593

Een perfect plekje om te logeren in Amsterdam nodig? Ik had het een tijdje geleden écht wel nodig: ik zocht maar ik vond. Sarah en ik kozen eerst een B&B, maar wanneer we daar aankwamen hadden we maar één gedachte: ‘hier willen we weg’. De B&B was net een verlaten jungle, waar we in de kelder moesten slapen. De stankgeur kregen we er gratis en voor niets bij. Helaas moesten we dan opnieuw op zoek naar een andere slaapplek, maar tijdens de weekends zijn alle betaalbare hotels in Amsterdam snel fully-booked. Plots kwamen we een gloednieuw hotel tegen, dat ons best wel in orde leek. Het Brooklyn Hotel in Amsterdam was dus écht wel meer dan in orde. Brooklyn Hotel Amsterdam is een nieuw boutique hotel dat zich bevindt op het NDSM eiland te Amsterdam. De locatie is écht top: in het hartje van Noord-Amsterdam omringd door hele mooie historische gebouwen. Ik ben normaal niet zo’n historisch aangelegd persoon, maar hier konden de gebouwen me echt bekoren.

IMG_8584 IMG_8585

De mix van ruwe elementen, moderne voorzieningen en historische kenmerken maakt de voormalige loods een perfecte plek om te verblijven in Amsterdam. Want ja, het is een loods. Dat lijkt op het eerste zicht misschien niet de perfecte plek om te verblijven, maar dat is het wel. Het is best wel een groot hotel want naast 88 kamers heb je ook een mooi ruim restaurant, een toffe bar, een bar en enkele meeting rooms.

IMG_8528 IMG_8542

Je moet zeker achter een kamer vragen die best wel hoog is. Zo heb je een mooi uitzicht op de hele omgeving. Je hebt heel veel en vooral heel grote ramen in de kamer. Ontbijten kan perfect in het bijhorende restaurant De Smederij. Verse sapjes (zelfs om mee te nemen), verse broodjes en vooral een goeie service. Door m’n allergieen kon ik de fruitsla niet eten. Ze hebben me voorzien van een verse fruitsla met enkel fruit dat ik wél kon eten. Daarna waren we klaar om de stad te verkennen. Zo fijn dat je gewoon de boot kan nemen naar het andere deel van de stad.
Genieten – vanaf moment één.

IMG_8538 IMG_8539

Adres: NDSM-Plein 28
1033 WB Amsterdam Noord-Holland

Geen reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.