Gezond wakker worden met Granovie

12 juli 2016
image

Xavie Battel is een jonge ambitieuze vrouw met een passie voor gezonde voeding en een gezonde levensstijl.
Enkele jaren terug heeft ze het boterhammetje met choco als dagelijks ontbijt vaarwel gezegd en is toen haar eigen granola beginnen maken.
Ze voelde zich volledig herboren met haar gezond ontbijt met granola en een stukje fruit. Zoals dat meestal gaat, wil je dan ook vrienden en familie overtuigen om de dag gezond te beginnen.
En voor ze het wist stond Xavier een dag per week in de keuken granola te bakken voor vrienden/ familie/ collega’s/ vrienden van vrienden…

Een passie wordt groot

image

Haar granola was zo in trek dat ze besloot om een bijberoep op te starten, een grotere oven te kopen,… Ondertussen is haar webshop een dik jaar online en daar is ze nog steeds heel blij om. Meer en meer mensen ontdekken de voordelen van een granola ontbijt.

Ik test meteen een hartverwarmende combinatie. 🙂
XAVIES’ GRANOVIE Double-chocolate.

Inderdaad… double chocolate! Voor wie er maar niet genoeg van kan krijgen is hier ook nog cacaopoeder aan toegevoegd! Een hartverwarmende combinatie van subtiele kokos en geroosterde noten. Ja sorry dames, ik moet nu niet bepaald op mijn lijn letten.

IngrediĂ«nten: havervlokken, speltvlokken, donkere chocolade (min.cacao 53,8%) 12%, noten 10% (AMANDELEN, HAZELNOTEN, WALNOTEN), kokos, agavesiroop, cacaobonen 5%, cacaopoeder 5%, sesamzaad, lijnzaad…

Zes verschillende smul combinaties

image

Er zijn zes verschillende granenmengelingen. De extra-seeds bevat, buiten spelt en havervlokken, ook nog lijnzaad, zonnebloempitten, pompoenpitten en sesamzaad. Super lekker en gezond, daar is geen twijfel over mogelijk. Je kan hem makkelijk gebruiken om iets te paneren of als extra topping op een slaatje. Net zoals de Xavies Granovie met amandel en abrikoos.

Zomerse lekkernij

image

Recept: zomers slaatje van geitenkaas met granola croutons

Deze super simpele salade is een mix van salade, rode krul salade, aardbeien, bosbessen en geitenkaas.

Om deze salade wat crunch te bezorgen heb ik de croutons weg gelaten en vervangen door XAVIES’ GRANOVIE amandel-abrikoos. De zoete toets van de abrikoos past perfect bij de geitenkaas.

Werk je salade af met je favoriete dressing en je hebt een seizoenssalade die je energie bezorgt voor de rest van de dag.

Ingrediënten:

Salade en rode krul salade, Kerstomaten, Aardbeien, Bosbessen, Zachte geitenkaas, XAVIES’ granola amandel-abrikoos

Bereiding:

Verdeel de salade over de borden. Halveer de aardbeien en de kerstomaatjes. Snij dunne plakjes van de geitenkaas. Schik de tomaatjes, de aardbeien en de geitenkaas over de salade. Strooi enkel bosbessen over het bordje. Werk af met XAVIES’ granola amandel-abrikoos. Smakelijk!

 

Veel liefde in een glaasje

image

Wil je ’s morgens iemand gezond in de watten leggen, dan is dat ook zo gepiept. Griekse yoghurt en wat rode vruchtjes (kleur van de liefde) in combinatie met de Granovie met double-chocolate smaakt hemels.

Ps: hoe meer chocolade, hoe meer liefde….

info: Xavie’s Granovie

 

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Karen - Dressing in Labels schreef:

    Hmmm hoe lekker lijkt dit allemaal.Ik krijg er spontaan honger van!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.