Zwei kleine Italiener

30 mei 2015

Eén van de beste Italiaanse restaurants in Genève heeft de wel klinkende naam Roberto. Het opende zijn deuren in 1945 aan de voet van de oude binnenstad. In 1975 verhuisde Roberto naar Rive, het zenuwcenter van Genève. De familie heeft er nog steeds stevig de touwtjes in handen, typisch Italiaans.image
Onder mijn dikke winterjas had ik een vest van Giovanie aan met een kruisje als sieraad om zelf ook helemaal onder te dompelen in de Italiaanse sfeer.:)image
image
Het interieur neemt je mee naar vervlogen tijden en het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Ik blijf de traditie in ere houden en kies voor artisjok met olijfolie en nadien een simpele penne a l’arrabiata. Eenvoudig maar heerlijk eerlijk en zo hoort de Italiaanse keuken te zijn.
Als je van rode wijn houdt dan is dit Spaans 🙂 wijntje toch een goede suggestie.image
Als je liever op een terrasje in de zon eet dan is Le Lacustre gelegen vlak aan het meer van Genève de ideale plaats om te toeven. Het ligt niet ver van de aanlegplaats voor de oversteekbootjes. Iets wat je op je eerste trip in de Zwitserse stad zeker een keertje moet doen.
image Le Lacustre serveert een authentieke mediterrane keuken in een elegante en moderne sfeer. Het restaurant is zowel ’s middags als ’s avonds goed gevuld dus reserveren is de boodschap.
image

2 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

2 Reacties

 1. Pauline Carron schreef:

  Waaaaaw!
  Twee prachtige dames, met een prachtige blog!
  Jullie give-away’s zijn echt dromen voor vele meisjes!
  Ik ben alvast fan van jullie zowel op facebook als op instagram!
  Blijf vooral door doen zoals jullie bezig zijn!

 2. Anneline Van den Abeele schreef:

  Jullie giveaways zijn awesome!!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.