Het dilemma in brillenland

29 januari 2015

Brilletjes kiezen. Echt niét makkelijk. Ik ben opgegroeid tussen allemaal opticiens: zo zijn mijn mama, papa, tante, nonkel én mijn andere nonkel allemaal opticiens. Daarnaast is eigenlijk mijn opa begonnen in de brillenwereld. Ik moet zelf al een brilletje dragen sinds ik zeven was. Héél erg leuk vind ik dat dus niet meer. Tot ik eens met mijn Bubble Trouble-collegaatje Brilcenter Heist-op-den-Berg binnenstapte. Fun gegarandeerd!

 

Wat de keuze uiteindelijk geworden is, vertellen we nog in een latere blogpost. Mijn keuze ging tussen een Rodenstock en een Marc Jacobs. Bij Inge was er ook een Marc Jacobs in het spel, daarnaast ook Gucci en Fendi. Kiezen is verliezen én zeker bij Brilcenter in Heist-op-den-Berg. Zo’n ruim assortiment zorgt dat er zeker voor ieder wat wils is. Ook voor de hipsters onder jullie zijn er leuke brilletjes van onder andere Céline (ken je waarschijnlijk van de trapezium handbags), Diesel (met een fluweelzachte denimprint) en natuurlijk mag Roberto Cavalli niet ontbreken met zijn unieke stuks.

Misschien is het fijn dat jullie een gokje wagen welke bril Inge zal kiezen? Misschien belonen we zelfs wel iemand… 10552560_395387573957380_9073180419086795308_n

 

6 Reacties Laat een reactie achter

Geef je mening

6 Reacties

 1. Ik vind de laatste het leukste staan!

 2. Sas schreef:

  Ik ga ook voor de laatste !

 3. Anneleen Meurs schreef:

  Ik vind bij Inge degene linksonder het leukst!

 4. jemke dezwarte jemmiestyle schreef:

  bril een wat yentl ook bij staat

 5. Tine van hessche schreef:

  Ik ga voor de eerste ! Super mooi

 6. Tine van hessche schreef:

  Ik ga voor de eerste,super mooi !!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.