Bikini weelde in Schilde

26 juni 2015

image
Onlangs opende er een nieuw top adresje op de Turnhoutsebaan in Schilde. Een gezellig winkeltje waar je het hele jaar door kleurrijke bikinis kan scoren. Geweldig als je in de winter naar zonnige oorden trekt want het aanbod in de winkelstraten is dan meestal zeer beperkt. Bikinisonline.eu, de naam doet waarschijnlijk wel een belletje rinkelen want de site is reeds zeven jaar jaar lang een groot succes. Zelf pas ik altijd graag eerst een resem aan modelletjes alvorens tot mijn favoriete aankoop over te gaan. Dus ben ik echt blij met deze pilot store dichtbij huis.
image
Toen we binnen kwamen lag en hing alles er nog piekfijn bij. Maar laat nooit geen bende meisjes los op kleurrijk speelgoed, de passtapeltjes werden groter en groter en het kiezen moeilijker en moeilijker. Normaal ga ik makkelijk voor een tijger motiefje en die waren ook hier om van te smullen. Doch Yentl wist deze keer precies welke bikini deze keer mijn hart zou stelen, een bloem van een setje.
image
image
image
Dat je elke bikini kan matchen naar je eigen keuze qua maten of prints is ook een groot voordeel. Een klein kontje en grote borsten of vice versa 🙂 zullen vanaf nu van het perfecte stukje stof voorzien worden. De keuze uit verschillende topmerken zoals, Phax, Maaji, Lemar en nog vele anderen is enorm groot. Als je hier je goesting niet vindt lukt het volgens mij nergens. Ook de accessoires zijn zijn zomerse hebbedingetjes, een bijpassend hoedje of een kleurrijk kussen zijn leuke suggesties voor een cadeautje. Je kan niet altijd met een fles bubels arriveren, of toch? 🙂
image
image
Nathalie van Curls and Bags heeft voor een warm welkom gezorgd en het was fijn om een aantal andere bloggirls tijdens, een drankje en een passessie door wat beter te leren kennen. Grappig dat iedereen toch echt trouw blijft aan zijn eigen stijl, zelfs na het commentaar van conculegas. Bloggers en hun persoonlijkheid het is nog steeds een mooi symbiose
.image
Het is duidelijk bikinisOnline tracht zijn klanten op elk moment een perfecte service te geven. Moest je voor een pasbeurt niet naar Schilde kunnen bollen dan staat een live Chat steeds tot je dienst om alle vragen mooi te beantwoorden. Wij mogen al onze lezers een korting van 10% aanbieden, dus ben jij nog op zoek naar nog wat kleur op je bikini en op je huid ga dan snel een kijkje nemen op
Een beetje zon en een mooie bikini meer heeft een mens soms niet nodig, enjoy!
image

1 Reactie Laat een reactie achter

Geef je mening

1 Reactie

  1. Desnyder Anja schreef:

    De bikini op de laatste foto hier net boven is prachtig!

Bubble Feed

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.